Zaustavljanje izgradnje farme za tov junadi u neposrednoj blizini naseljenog mjesta

Kontaktirajte pokretača peticije

Peticija protiv izgradnje farme na obradivoj povrsini 400m od Satnice

2022-01-18 11:15:58

Zahvaljujem svim potpisnicoma peticije. Poslao sam istu nadleznom ministarstvu koje se nije niti ostvrnulo niti oglasilo. To nije iznenadjenje , u skladu je sa potpunim neredom, koruptivnim okruzenjem koje kreira HDZ. Osobito imajuci na umu kako autobusi sa HDZ clanovima zeljnim hrane i mesa, uredno gostuju kod Ravlica kada su bilo kakvi izbori.


Goran Ilić

Peticija protiv izgradnje farme na obradivoj povrsini 400m od Satnice

2022-01-18 11:15:19

Zahvaljujem svim pptpisnicoma peticije. Poslao sam istu madleznom ministarstvu koje se nije niti ostvrnulo niti oglasilo. To nije iznenadjenje , u skladu je sa potpunim neresom, koruptivnim okruzenjem koje kreira HDZ. Osobito imajuci na umu kako autobusi sa HDZ clanovima zeljnim hrane i mesa, uredno gostuju kod Ravlica kada su bilo kakvi izbori.


Goran Ilić

Izgradnja farme za tov junadi u neposrednoj blizini Satnice kod Valpova

2021-08-20 10:48:19

Usprkos nekoliko argumentiranih pokušaja dokazivanja kako je građevinska dozvola izdana bespravno, dakle suglasnost općine Petrijevci nije uopće izdana, ministarstvo graditeljstva te pripadajuće inspekcije nisu zaustavile ovu, po meni bespravnu, gradnju farme u neposrednoj blizini naseljenog mjesta. No, ironija se nastavlja na nefunkcioniranje države pod upravom A.Plenković-a jer su proizvodnja stočne hrane a i stočni fond u padu, pod pritiskom nelojalnog izvoza iz EU. Tako je vrlo vjerojatno da će ova "farma" služiti kao karantena za uvoz stoke iz istočnih država, što je i gotovo osnovna djelatnost tvrtke MI Ravlić.

 


Goran Ilić



Podijelite ovu peticiju

Pomozite da ova peticija dosegne više potpisa.

Kako promovirati peticiju?

  • Podijelite peticiju na svome zidu na Facebooku i u grupama povezanima s temom vaše peticije.
  • Kontaktirajte svoje prijatelje
    1. Napišite poruku u kojoj objašnjavate zbog čega ste potpisali ovu peticiju, budući da je veća vjerojatnost da će ljudi potpisati ukoliko razumiju važnost teme.
    2. Kopirajte i zalijepite web adresu peticije u svoju poruku.
    3. Pošaljite poruku koristeći e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.



Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...