Želite li da Rajko Dujmić dobije ulicu u četiri najveća grada

Kontaktirajte pokretača peticije

Imenovanje ulice Rajka Dujmića

2022-09-11 11:42:14

Dragi svi, 

želim Vas obavijestiti oko same peticije odnosno inicijative za imenovanje ulice Rajka Dujmića. Grad Zagreb odnosno gradonačelnik Tomašević dobio je moj dopis te proslijedio nadležnom odboru za imenovanje ulica, trgova.

U petak 9.rujna dobio sam dopis navedenog odbora gdje je navedeno da je moja molba zaprimljena uz nekoliko zamolbi građana i mjesnog odbora Savski kuti gdje su tražili isto što i ja. Zamolba će biti na dnevnom redu na idućoj sjednici Odbora, a kada će ona biti ja ne znam, ali uputiti ću dopis svim članovima Skupštine da se ubrza proces.

Kako bilo ide sve prema tome da bi naš Rajko mogao dobiti ulicu i time bi se njemu odužili za sve što je radio na području glazbe. Ja ću Vam se javljati sa novostima oko procedure imenovanja ulice Rajka Dujmića. 

LP

Ivan Kranjec


Ivan Kranjec

Peticija traje i dalje!

2021-11-21 09:53:56

Dragi svi, 

Pošto već dva mjeseca nitko nije potpisao peticiju i još smo na 93 potpisa. Molim Vas da ovu priču proširite dalje jer uskoro šaljem dopis gradonačelnicima četiri najveća grada u Hrvatskoj da sukladno Zakonu i svojim ovlastima imenuju ulicu sa Rajkovim imenom. 

Molim Vas da svima prenesete poruku i da potpišu ovu peticiju i da Rajko Dujmić dobije ulicu u četiri najveća grada u Hrvatskoj. 

LP 


Ivan Kranjec

Peticija još traje!

2021-09-01 11:25:27

Dragi svi,

želim Vas obavijestiti da peticija koju sam pokrenuo još traje i zato pozivite sve da izdvoje 1 minutu i potpišu peticiju. Mora nas biti puno da pokrenemo zahtjev prema četiri najveća grada u Hrvatskoj. Zato idemo se mobilizirati i potaknimo ljude da potpišu peticiju.

 

LP


Ivan Kranjec



Podijelite ovu peticiju

Pomozite da ova peticija dosegne više potpisa.

Kako promovirati peticiju?

  • Podijelite peticiju na svome zidu na Facebooku i u grupama povezanima s temom vaše peticije.
  • Kontaktirajte svoje prijatelje
    1. Napišite poruku u kojoj objašnjavate zbog čega ste potpisali ovu peticiju, budući da je veća vjerojatnost da će ljudi potpisati ukoliko razumiju važnost teme.
    2. Kopirajte i zalijepite web adresu peticije u svoju poruku.
    3. Pošaljite poruku koristeći e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.



Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...