PETICIJA ZA ZBRINJAVANJE GLOMAZNOG OTPADA DUGO SELO

Mnogo ljudi ima velike probleme sa zbrinjavanjem komunalnoga otpada u Dugom Selu. Proces je dugotrajan, skup i dugoročno neodrživ.

Stanovnici Dugog Sela, ako nemaju sve potrebne uvjete koji se traže da se glomazni otpad zbrinjava, odnosno da stigne na odlagalište, često su primorani držati taj otpad u garažama, na tavanima i slično. To direktno utječe na njihovo zdravlje jer se tada pojavljuju glodavci i druge životinje koje svojim fecesom mogu zaraziti čovjeka i životno ga ugroziti.

Molim vas da potpišete ovu peticiju za promjenu načina zbrinjavanja glomaznoga otpada od strane Komunalnoga poduzeća, ali na način da kamioni individualno, recimo jednom u 2 mjeseca, odvoze taj otpad koji bis trebao biti iznesen na javnu površinu u dogovoru s odgovornom institucijom ili prema određenom rasporedu uz jasnu komunikaciju Komunalnog kada će se odvoz izvršiti i krajnji rok do kada taj otpad mora biti iznesen na javnu površinu.

Hvala što čuvate svoje i moje zdravlje. 

Iva Trčić, dipl. nov. MBA


Iva Trčić, dipl.nov. MBA    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Iva Trčić, dipl.nov. MBA to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...