PETICIJA ZA ZBRINJAVANJE GLOMAZNOG OTPADA DUGO SELO

Mnogo ljudi ima velike probleme sa zbrinjavanjem komunalnoga otpada u Dugom Selu. Proces je dugotrajan, skup i dugoročno neodrživ.

Stanovnici Dugog Sela, ako nemaju sve potrebne uvjete koji se traže da se glomazni otpad zbrinjava, odnosno da stigne na odlagalište, često su primorani držati taj otpad u garažama, na tavanima i slično. To direktno utječe na njihovo zdravlje jer se tada pojavljuju glodavci i druge životinje koje svojim fecesom mogu zaraziti čovjeka i životno ga ugroziti.

Molim vas da potpišete ovu peticiju za promjenu načina zbrinjavanja glomaznoga otpada od strane Komunalnoga poduzeća, ali na način da kamioni individualno, recimo jednom u 2 mjeseca, odvoze taj otpad koji bis trebao biti iznesen na javnu površinu u dogovoru s odgovornom institucijom ili prema određenom rasporedu uz jasnu komunikaciju Komunalnog kada će se odvoz izvršiti i krajnji rok do kada taj otpad mora biti iznesen na javnu površinu.

Hvala što čuvate svoje i moje zdravlje. 

Iva Trčić, dipl. nov. MBA


Iva Trčić, dipl.nov. MBA    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Iva Trčić, dipl.nov. MBA to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILIPlaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...