ZABRANA ISPUCAVANJA TOPA SUBOTOM U IVANIĆ GRADU

Poštovani
Ovoj peticiji je za cilj da se prekine ovo maltretiranje subotom ispucavanjem  topa u podne. 
Ova maškarada izmišljene vojne tradicije Ivanić Grada trebala bi (valjda) povećati turističku ponudu. U krugu  200 metara zračne udaljenosti mjesta gdje se top ispaljuje u RAZINI TLA, nalaze se 6 stambenih zgrada i nekoliko desetaka obiteljskih kuća te eksplozija, osim zvučnog udara, proizvodi i vibraciju koja jasno podsjeća na bombe koje su, ne tako davno, padale po Ivaniću 
- Izglasali smo  zakon o zabrani bacanja petardi i to ponajprije zbog zaštite kućnih ljubimaca.
- Po Zakonu o lovstvu, lovac ne smije ispaljivati puškom na udaljenosti BLIŽOJ OD 300 METARA od stambenih objekata, ali ispaljivanje TOPA je u redu?!? Čija bistra glavica je nadošla na ideju za ovu lokaciju vršenja ovog uznemiravanja i izazivanja stresa kao da istog nemamo dovoljno. Tko je to tko je iznad zakona? 
Uz potrese, koronu a i rat meni je dosta stresa a ako ste i vi na rubu živaca potpišite ovu peticiju da ovo maltretiranje prestane.

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Bojan Mršić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...