Peticijeonline.com

DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu

GI STANARI ZAJEDNO svim relevantnim institucijama Hrvatske

Gost#1 Nov 21, 2024, 19:32
Postovanje! Hvala na ideji o pokretanju peticije. Radi se o teskom ugrozavanju slobode zivljenja u vlastiom stanu, ugrozavanju privatnosti, mira i narusavanju kvalitete zivota uz veliku vjerojatnost ostecenja privatnog vlanistva koje je u vidu zajednickog vlasnickog udjela. U zgradama NEMA apsoulutnog privatnog vlasnistava zbog postojanja zajednickih djelova, kojima smo duzni s paznjom upravljati svi mi korisnici tih djelova. S druge strane privatno vlasnistvo kao demokratski pojam, ne moze postojati na nacin da moja privatnosti moja demokracija ugrozava tudju privatnost i demokraciju. U tom slucaju to se gubi i nastaje anarhija zivljenja u objektima koji su namjenjeni stanovanju a ne orgijanju. U stanovima zive stariji ljudi, bolesnici, mala djeca, radnici i svi oni imaju odredjeni ritam zivljenja, svoje obaveze i potrebe sto je tesko naruseno ponasanjem turista kojima je jedini cilj odmor i nekontrolirano ponasanje u svako vrijeme dana i noci. Njihov dolazak u zgradu u svako vrijeme i cesto u pijanom ili drogiranom stanju, izaziva frustracije stanovnika, stete na ulazima, hodnicima, kanalizacijskim i vodovodnim instalacijama koje zastopavaju i izazivaju poplave u prizemnim stanovima te tesko narusavanje reda i mira. Kada k tome dodamo azurnost represivnog aparata u RH, dodjemo do zakljucka da stanari ostaju nezsticeni i prepusteni razularenom ponasanju turista. TO MORA STATI I BITI ZABRANJENO.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Plaćeno oglašavanje

Peticijeonline.com će oglas za ovu peticiju prikazati 3,000 osobama.

Saznajte više...

Odaberite svoj budžet
Način plaćanja
Način plaćanja