Peticijeonline.com

Peticija za uvodjenje dozivotne kazne zatvora povodom svirepog ubistva studenta Miloša Mileusnića

Vazno obavestenje!

Gost#1 Feb 13, 2019, 21:11
Svi smo uz VAS
Majka#2 Feb 14, 2019, 20:54

Re: ponosna sam na vas deco nasa mila, borite se za pravdu i cuvajte vaseg druga Milosa od zaborava

Gost#3 Apr 29, 2019, 01:27
Zivimo u kriminalnom, bahatom i nevaspitanom okruzenju gde je bitnije koliko lajkova ko ima i za koga ce se glasati na izborima od stvari koje su zaista najbitnije u zivotu,a to su zdravlje, sigurnost i sreca nasih najbitnijih. Ljudi, apelujte na dozivotnu kaznu svakog pocinjenog ubistva bez motiva, na svako pocinjeno silovanje, na povecanu kontrolu u saobracaju, na uklanjanje droge sa ulica. Uvedite obavezan razgovor sa psihologom na svakih par meseci...Ne dozvolite psihicki labilnim osobama da setaju ulicama normalno, ne dozvolite onom ko je ubio i silovao da bude slobodan, ne dozvolite da droga vlada skolskim dvoristima i voznju u alkoholisanom stanju i brzu voznju..Drzavo probudi se, molim te.
Gost#4 May 16, 2019, 04:35
Slazem se sa vama,treba dozivotna bez mogucnosti pomilovanja!!!
Gost#5 May 28, 2019, 02:45
Aleksandra
Gost#6 May 29, 2020, 15:44
Ne umem da vam opisem koliko sam bila tuzna kada sam za ovo cula. Kao majka svoje dece pre svega, kao neko ko ima puno dragih ljudi oko sebe...boli ta nepravda i neljudskost. Jezivo stvirenje treba biti kažnjeno.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.