Tražimo ukidanje Ureda bivšeg Predsjednika RH
Kontaktirajte pokretača peticije
Kapitalizam ili socijalizam?
Čovjek čovjeku vuk jest.
Prije 3 godine ostao sam bez posla i primanja.
Branitelj sam dragovoljac Domovinskog rata.
Živim sa dva ne zaposlena studenta od ženine plaće.
Kako ih nije sram.
Ali on gleda samo sebe i kako bi"zaradio"još koji Miliun da kupistan u Zagrebu ili neku malu vikendicu sa skromnih stotinjak četvorni metara.
Mesićeve "karakteristike"
...te istragu njegove udbaške poviesti, imovinskog stanja, financiranja predsjedničke kampanje, veleizdaje i krivokletništva.
maknuti ured predsjednika svakako,, sad nema vise onog koji je dozvolio otvaranje
ja sam za to da bivsi predsjenik ide u svoju mirovinu ili neka mu drzava u najgorem slučaju napravi starački dom i tamo ga smjesti na drzavni trosak, ma kakav predjsednik u ovim godinama,,, moze samo troštiit novce i hraniti se na dzavnim jaslama,,,
ako niste znali to je predsjenik sa mantrom indijskog gurua, koji je nakon sto je primio mantru , dao naredbu da se skidaju obiljezja kršćana sa zida - krizevi,,
taj je Mesić koji je najvisim odličjem zvjezde danice nagradio indijca gurua koji pljačka i izvlaći novac preko joge iz Hrvatske i siluje cure, po evropi i kome je međunarodni sud za vratom,
Taj je mesić tom guru i zbog njega htio uvesti jogu u skole a izbaciti vjeronauk
to je mesić zato i ide u indiju sluzbeno !?????
mozda nekog zanima u sta je sve mesić upleten preko tog gurua
iz indije okultnog starca - masona koji po cijelom svijetu ubire milijune eura, čovjek bez lica, sumnjiva morala, koji psihički unistava ljude,
vise na web stranici o mesićevom prijatelju guru ne zaboravite da mantre imaju čačić, opačić, mesić i ini
(OVDJE NE MISLIM NA DRŽAVNE TVRTKE)AKO BIVŠI PREDSJEDNIK IMA UGLED U SVIJETU
| This discussion has been closed. |