Ukinimo rad nedjeljom i praznikom (blagdanom)
Kontaktirajte pokretača peticije
Inače,Radim nedjeljom , smatram da je to dan za obitelj i druženje sa najmilijima , svaki put razočarana sam kad vidim ljude koji šeću centrom a ne rade nedjeljom , imaju slobodan dan a ne znaju ga kvalitetno iskoristiti. Bez obzira sto je nedjelja vise plaćena nikakvi novci ovoga svijeta ne mogu zamjeniti nedjelju provedenu u krugu obitelji. Vjerujem da ce se nedjelje ukinuti , radnici ce biti produktivniji i odmorniji , bez stresa tako ce i radne zadatke obavljati kvalitetnije.
Radim u trgovačkom centru i potpisujem da se ukine rad nedjeljom i blagdanom, zbog izrabljivanja ljudi!!!!!!!!!!!!
NO TO SHOPPING ON SUNDAYS
I feel that the non-essential businesses should remain closed on Sundays. In our country we have had the laws changed that most stores are open every day od the year although some holdiays with shorter hours. What is the cost of having a store open on Sunday? Astronomical, and not just as a financial point of view. Just because some teenager wants to buy a pair of fashion socks on Sunday, a mother may have to leave her little children at home so she can be there to serve that customer who wants a srupid pair of socks.
Let people have their families and friends for just ONE day. NO to Sunday shopping!>
Zato što treba uvesti reda u rad šoping centara i uskladiti s EU. Ionako su potplaćeni, pa bolje da su doma. U Nizozemskoj se rad vikendom plaća 200%, i tada uglavnom rade studenti, a ne ljudi s djecom.
I kakva smo mi katolička zemlja, ako je važniji profit od obitelji? Gdje su sad silne udruge?
Vani se to vec godinama ne radi tako vise, zasto moramo u svemu zaostajati toliko?
Tko nije kupio čitav tjedan što treba, u nedjelju mu to ne treba.
ukinuti rad nedjeljom i prsznikom .Ne plaćaju vise nista znam iz iskustva.A biti doms sa svojom dije
ukinuti obavezno rad nedjeljom i praznikom.Ne plaćaju to znam iz iskustva ali biti doma s dijecom neprocjenjivo je.
| This discussion has been closed. |