Neopoziva ostavka Gorana Radmana,ostalih urednika HTV-a, te Duke


Gost

/ #40

2013-07-14 00:35

SVI KOSOVCE ODSTRANITI IZ HRVATSKOG MEDIJSKOG PROSTORA!

Gorana Radmana treba poslati u zapecak njegove KOSovske proslosti, a HRT treba dati u ruke postenim i neokaljanim, objektivnim novinarima i neokaljanim strucnim ljudima iz profesije, koji nece podleci pritiscima vladajucih politickih struktura izrasle na tragu komunistickih, kosovsko-udbaske i jugonostalgicarske provijencije.

Kada ce mo konacno u medijskoj slici Hrvatske vidjeti nepotkupljive intelegentne novinare s integritetom osobnog stava, koji su suspremni braniti temeljne interese svog naroda i gradjana Hrvatske, koji imaju osobni stav, moralnu i cvrstu drzavotvornu vertikalu, a ne ove klimavce koji su ostali zarobljenici njihove kosovske proslosti i njihovih oceva, spremnih izdati i prodati svoje i narodne i nacionalne interese udovoljavajuci onima kojima je Hrvatska uvijek smetala kao Nezavisna i moderna i postojana evropska drzava!

Dosta nam je konacno te medijske mafije Pukanicevsko, Pavicevskog... tipa, i njene moci koja je izrasla na medijskom reketu najnize vrste, kao proizvod stranih obavjestajnih oficina, koja terororizira hrvatski narod s odnarodjenim i negativnim vibracijama, koja razara zdravo tkivo i pozitivne naboje hrvatskog naroda i hrvatskih gradjana.
Njih treba sustavno prozivati pokazivati njihov negativan ucinak, konacno njih treba najozbiljnije bojkotirati, nekupovati njihove medijska glasila.Sve ono sto ne afirmira pozitivno u Hrvatskoj drzavi treba sustavno zaobilaziti!
Pomazimo one koji posteno rade i na tragu hrvatskih temeljnih interesa,ne pomagati one koji su odnarodjeni i podupiru interese onih koji ne vole Hrvatsku. To je i nacin kako treba razmisljati svaki hrvatski rodoljub, sve dok to smece zauvijek ne nestane s hrvatske medijske scene.
Sanjam posteno, iskreno i profesijonalno novinstvo i snagu istine u medijskom izricaju, a ne sve vrste apologeta minulih sustava,koji mrze svoju Domovinu, koju razaraju sustavno njene stvaralacke resurse, izrugujuci se svakom onom pojedincu kome je stalo do svoje Domovine i njenog prosperiteta.

Ante Glibota,Paris
Redoviti clan Evropske Akademije Znanosti,Umjetnosti i Literature,Paris.