Tražimo ukidanje Ureda bivšeg Predsjednika RH


Gost

/ #394

2015-01-09 06:16

Hrvatska financira lika koji nikada nije objasnio kud su nestali čekovi koji su mu predani u Australiji za pomoć Hrvatskoj u Domovinskom ratu, koji je u Australiji pjevao ustaške pjesme kako bi dobio novac (koji je tada misteriozno nestao) da bi se kasnije rugao tim istim iz političke i ekonomske nužde iseljenim Hrvatima.
Danas je isto tako, samo je na državnim jaslama, dok mladi iseljavaju iz Hrvatske kao nepotrebni i nepoželjni ljudi jer smetaju sinovima i kćerima komunizma. Da su Hrvati izvan RH doista nepoželjni govore i ovi izbori kad su izvandomovinski Hrvati potpuno onemogućili u svom pravu glasovanja (birališta su im udaljena i po nekoliko tisuća kilometara !!!. A kad stignu na birališta, moraju čekati satima za ostvarivanje svog prava. Naravno da tako većina odustaje od glasovanja.

Potrebno je stoga pokrenuti i peticiju za pravo glasovanja svakog hrvatskog državljanina i to ne tako da ga se maltretira i onemogućava u demokratskim pravima, već da se uvede sigurnosni sustav elektronskog glasovanja, ili drugi način dopisnog glasovanja, za sve građane RH ma gdje god bili. Da je bivši predsjednik išta učinio na tom planu, možda bi mu se nešto moglo i opravdati. No naravno to je za njega sve ustaška emigracija, kojoj naravno treba samo lovu drpiti.