LAUDATO tv


Gost

/ #67

2016-01-19 22:46

Hrvatski narod i društvo u cjelini žeđa za istinom, kao što pustinjsko tlo žeđa za vodom. I kao što u pustinji malo oskudnih kiša omogući da pustinja ponovno oživi, na isti način će i Istina ponovno oživjeti i pokrenuti ovaj napaćeni narod. Hrvatsko tlo je predugo zalijevano krvlju tolikih nedužnih mučenika, čija su krvoločna stradanja skrivali i zataškavali, lažima, podmetanjima i novim prolijevanjem nedužne krvi.
Istina je jedini i temeljni kamen na kojemu se mogu dalje graditi i razvijati sve sastavnice svake društvene zajednice, i jedino Istina može donijeti toj istoj zajednici radost i nadu za bolju i ljepšu budućnost.
To je moj razlog zbog kojega sam potpisao ovu peticiju.
P.S.
Još prije nego je laudato TV počela s emitiranjem (istu na žalost ne mogu gledati direktno) rekao sam da će ju u početku potpuno prešućivati a kasnije kada doprije do većeg broja ljudi po istim matricama bezočno napadati i klevetati.
Žalosna je činjenica da u zemlji u kojoj su Kršćani i Katolici u apsolutnoj većini od stotine raznih TV kanala (čast pojedinim lokalnim, svi ostali su u službi novog jednoumlja) ne mogu dobiti niti jedan.

ZAŠTO???
Upravo zbog Istine.
No, Svjetlo Istine će ipak rastjerati i raspršiti mračne tmine u ponore njihove tamne dubine.