PETICIJA PROTIV EMITIRANJA "BIG BROTHERA" NA RTL-U!


Gost

/ #132

2016-05-09 15:41

Od samog početka emitiranja ovog smeća nije mi bilo jasno kako netko uopće to može gledati i, a to je najvažnije pitanje, zašto to gledati?

Nažalost, to je isto kao i kada se dogodi prometna nesreća ili slično i odmah se okupi hrpa promatrača, poput muha koje se skupljaju na friškoj kravljoj balegi.

No, sada više nije dovoljno gledati i uživati u strašnim prizorima, sada to treba, uz odgovarajuću novčanu nagradu, slikati ili snimiti i poslati na naše omiljene tv stanice koje to honoriraju.

Nešto što strahovito iritira je i činjenica da liječnici, dakle medicinsko osoblje vezano hipokratovom zakletvom i štićenjem profesionalne tajne pacijenata na udarnim tv dnevnicima komentiraju ozljede i stanje pacijenata primljenih nakon neke nesreće ili slične tragedije. Nitko još nije podnio sudsku tužbu radi odavanja medicinskih podataka neovlaštenim osobama, ali bi trebalo. Što se tv voajera tiče je li žrtva dobila rupturu slezene ili joj je amputirana podlaktica?

Potpuno nepoštivanje ljudskog i tuđe intime - strašno :pissed:

Poruke koje big brother i slična smeća svakodnevno zasipaju tv gledatelje i novinske čitatelje nisu tu slučajno: - treba što više zaglupiti ljude, svesti ih na voajere koji se naslađuju tuđom mukom, a djecu pretvoriti u alkose i narkomane, ništarije koje ne zanima stručno školovanje i stručno usavršavanje, razmažena derišta koja moraju dobiti sve što požele pod bilo koju cijenu...

Važno je što je neki lik napravio u toj "kući" ili što nije napravio, sve drugo gubi na važnosti. I rad bez plaće, sramotno male plaće a europske cijene, rasprodaja svega što još nešto vrijedi...