Ukinimo rad nedjeljom i praznikom (blagdanom)
Gost |
/ #13802016-08-10 15:04I ja radim u jednom trgovackom centru.Muz i ja zivimo sami...imamo dvogodisnjeg sina....najgore je to sto i moj suprug ima isti takav posao i svaku nedjelju i praznik radimo....u cijeloj ovoj prici nase dijete najvise pati.....ne sjecam se kad smo zadnji put svi rucali zajedno.Najteze mi padnu blagdani kad su svi s obiteljima doma,a ja nisam.Za badnjak se ostaje duze raditi,a kad dodem doma(imam sat i pol do 2 sata voznje do kuce),toliko sam od tog blagdanskog ludila fizicki i psihicki umorna da jednostavno padam s nogu.Sramota me je uopce reci da na sam badnjak djetetu nisam imala vremena,a ni snage ispeci kolace....A da ne spominjem kicenje bora.....kada j dodem kasno doma,moje dijete vec spava....ostaje jedino da ga sama okitim,tako da kad se moje dijete ujutro probudi,da ga bar ima.srce mi se slama kada vidim da ostala djeca uzivaju sa roditeljima za blagdane,a moje je samo...bez mame....Mnogo puta od kupaca cujem zaljenje.....kuzu nam da smo jadnicki i kako im je zao sto nas vide da mi radimo....voljela bih da ti nasi poslodavci dodu raditi s nama nedjelje i blagdane.Vjerujem da i oni imaju djecu.....njihova djeca neznaju kako je to odrastati kao sto sada moje dijete odrasta.zasto?zato sto su njihovi roditelji s njima nedjeljom i blagdanima.....Doma sjede i uzivaju,a za nas ne mare.Drzavni praznici?praznik rada?sto je to?jedni rade, drugi uzivaju?pa zar mi nismo svi stanovnici Hr.ili zakon nije za sve nas isti?Smatram da se rad nedjeljom i blagdanima svakako treba ukinuti.Ili ce svi za blagdane biti doma i slaviti,ili neka sve te blagdane ukinu i svi cemo ici raditi.Ukljucujuci i nase poslodavce,politicare. .politicari si spajaju praznike i po tjedan dana,a mi ..robovi.....radimo!fujjj!prije mnogo godina je ukinuto robovlasnistvo,a nazalost kad nas traje... |
|
Zakonska zabrana kaveznog uzgoja kokoši
REZOLUCIJA O GENOCIDU NAD CRNOGORCIMA - CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA
Građani/ke protiv uvođenja 1. februara kao Dana osnivanja Sarajeva
Protiv postavljanja ugostiteljskog objekta na pomorskom dobru / plaži u Zablaću (Šibenik)
Postoji li nešto što želite promijeniti?
Promjena se ne događa šutnjom. Autor ove peticije suprotstavio se i angažirao. Hoćete li i vi učiniti jednako? Započnite društveni pokret kreirajući peticiju.
Započnite vlastitu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle zanimati!
Odbacivanje prijedloga novog pravilnika o sportskom i rekreacijskom ribolovu
5901 Napravljena: 2025-04-10
Peticija za proglasenje uvale Krknjasi (Blue Lagoon) na otoku Drveniku Velikom Znacajnim Krajobrazom
1301 Napravljena: 2025-04-15
Isti rak, različite šanse? Živjeti u Hrvatskoj ne smije biti smrtna presuda za oboljele od multiplog mijeloma!
1186 Napravljena: 2025-05-07
Zaštitimo našu djecu: Zabrana prodaje energetskih pića maloljetnicima
817 Napravljena: 2025-04-25
Migrena ne bira, zašto bi osnovna lista?
2292 Napravljena: 2025-03-06
Prijedlog Zakona o proglašenju Ade Bojane za nacionalni ekološko-naturistički park Crne Gore/Proposal of the Law on the declaration of Ada Bojana as a national ecological and naturist park of Monteneg
2571 Napravljena: 2022-09-13
Peticija da Dječji vrtić Fijolica ostane samostalna ustanova i da se NE umrežava s drugim predškolskim ustanovama
207 Napravljena: 2025-04-17
PRIZNANJE SPREČENOG STOLICA BENEDIKTA XVI. I SAZIVANJE KONKLAVE
18700 Napravljena: 2023-10-23
Građanska inicijativa protiv gradnje proizvodnog pogona za metalne konstrukcije u Bistrici investitora Hajdarevac Mirela i poništavanje svih do sad izdatih dozvola
123 Napravljena: 2025-04-30
Protiv izgradnje Županijske ceste Bestovje – most na Savi – Zaprešić, Zagrebačke županije
358 Napravljena: 2024-10-14
PETICIJA ZA SIGURNOST LJUDI I ŽIVOTINJA NA OTOKU SUSKU
94 Napravljena: 2025-05-06
Peticija za proglašenje bleiburške tragedije genocidom
90 Napravljena: 2025-05-05
Uređenje dječjeg igrališta Miroslava Krleže, Karlovac
139 Napravljena: 2025-04-11
PETICIJA ZA POSTAVLJANJE PJEŠAČKOG PRIJELAZA U MATULJIMA
84 Napravljena: 2025-04-23
Zaštitimo trudnice u BiH-za pravedan sistem i sigurnost svake zene
64 Napravljena: 2025-05-02
Tražimo cjelogodišnje trajektne linije na liniji Tkon - Biograd na Moru
247 Napravljena: 2025-03-23
Trenutni prestanak devastacije naselja Mece drvenim banderama u svrhu optičkog interneta. Tražimo prestanak instalacije na ovaj način i uvođenje optičkog interneta podzemnim putem.
29 Napravljena: 2025-04-26
Ukidanje obaveznog pripravništva za buduće pripravnike zdravstvenih struka
5759 Napravljena: 2020-10-14
Peticija za izmještanje azilanata iz Porina
925 Napravljena: 2024-08-31
Otvorenje McDonald's-a u Samoboru
17 Napravljena: 2025-04-17