Želimo ulicu Vladimira Vukovića Vate u Podstrani!


Gost

/ #39

2016-08-11 13:53

Zato što je pok. Vata dao svoj mladi život za slobodnu i Nezavisnu Državu Hrvatsku dok su drugi bježali u Njemačku i sakrivali se po podrumima kao ......
I najmanje što možemo učinit u čast poginulima hrvatskim Vitezovima je da se u svakom mjestu u RH damo bar ime ulice tako da se ti hrabri hrvatski domoljubi nikad ne zaborave jer su dali nešto najdragocjenije a to je svoje živote za hrvatsku grudu i stavili svoje zivote za slobodu hrvatske ispred obitelji i svega.
I tim hrvatskim herojima trebamo bit vječno zahvalni i kao što sam već rekao, najmanje što možemo napravit za njih je nazvat ulicu po njima umjesto šta ulicama dajemo neke glupe nazive.
Dat cu vam na primjer naziv ulica u mojoj općini. Općina Muć.
Umjesto da je načelnik općine Muć dao imena ulica po hrvatskim herojima koji su časno poginuli za slobodu hrvatske, on je dao imena ulicama: u muću- Donji Muc br. ..., u gornjem muću-Gornji Muć br. ...., u sutini-Sutina br. ...., u neoriću Neorić br. ...., u crivcu-Crivac br. ....
Nigdje nisam vidio gluplje nazive ulica kao u "mojoj" općini a to sve zahvaljujući načelniku općine Muć drugu Filipu Stupalo (HSS)