Peticija za ukidanje obaveznog cijepljenja u Hrvatskoj

Quoted post


Gost

#533

2015-02-15 02:53

Svatko ima pravo odlučivati za svoje dijete kako i na koji način će se brinuti o svom djetetu, sve dokle god dijete nije seksualno maltretirano, neuhranjeno, jadno, i nezbrinuto!
A sad da li ja želim da moje dijete truju kemijama, pa naravno da ne želim!
Cijepivo možda nekad prije 20.god. i je bilo "dobro", ali sad više nije, zašto? Pa ja vjerujem zato što nas ima previše na ovome svijetu, i jer se i dalje "kotimo" k'o miševi, i jednostavno treba nas istrijebiti što više da bi bogataši više na miru mogli uživati, a ne da ih "niža klasa" non-stop ugnjetava sa svojim vapajima kako žele normalnu plaću za normalan život, zato cijepiva tako i rade, ne ubijaju oni neke "posebne osobe", nego još gore, nasumično, i zato bi trebali imati pravo birati da li želimo cijepiti našu djecu ili ne!
A onda opet, možda je ovo sve isto fora da ne cijepimo djecu jer kao cijepivo ubija, a zapravo ćemo mi tako ubiti svoju djecu ako ih ne cijepimo jer mislimo da su cijepiva loša, i opet su "oni" na dobitku, kako god okreneš eto jbg, tko će ga znati, aj ti budi pametan! :/

Replies

zdravlje br.1

#540 Re:

2015-03-09 15:20:30

#533: -  

 U pravu ste ! Svoje dijete trebate zaštititi jer samo vi to možete i želite! Malo prosurfajte internetom i naići ćete na šokantne stvari što se tiće farmaceutske industrije. Zašto u posljednje vrijeme toliko male djece obolijeva od karcinom? Zašto ima toliko mongoloidne djece? Zašto zdrava djeca obolijevaju od m.skleroze? I još,i još... Što je u bočicama,gdje piše za tu i tu bolest? Mnogi liječnici ne znaju. Mnogi znaju ali šute jer dobivaju dobro plaćenu šutnju !