SPRJEČIMO EPIDEMIJU VODE NA PALATI U MALOM ZATONU

Quoted post

Gost - Vodopija

#4 Re:

2016-01-29 13:27

#2: -  

 Za septičke jame krivi su sami mještani, jer po zakonu i komunalnom redu dužni su ih ne ispuštati nego ispumpavati i odvesti cisternama. Da imaju više savjesti, da poštuju pozitivne zakonske propise (para da ima i negativnih propisa :-)) ovoga nebi bilo.
Zato, neka svatko tko živi u zatonu pogleda sebe u ogledalo i upita se jeli poduzeo sve sukladno zakonu i propisima. Blatimo i udaramo po vlasti i vodovodu da riješi naše nepoštivanje zakona i propisa, jer na kraju to naše nepoštivanje zakona plaćamo sami mi jer javni novac za te investicije je naš novac.

Replies

babaroga

#5 Re: Re:

2016-01-29 16:44:59

#4: Gost - Vodopija - Re:  

 Zadnji događaj, kada se bakterija iz fekalija našla u vodi, plod je dopuštanja gradnje velike kuće za afitavanje gostima na izvorištu Palata...Dakle, netko je u neko vrijeme izdao dozvolu i napravio nešto nelegalno, što u svakom normalnom društvu podliježe sankcijama. I prije su septičke jame za Zatonjane bile kanalizacija, pa se ovakvo što nikada nije dogodilo. Dakle, opravdano se treba prozvati ona osoba koja je dopustila izgradnju jednog takvog objekta na zaštićenom izvorištu. I dajte već jednom riješite za sva vremena projekt kanalizacijskog sustava, pročiščavaća i svega ovoga što spada u civilizacijski minimum u 21. stoljeću. Zaton je dio Grada Dubrovnika, turističko mjesto, i rješavanje ovih gorućih problema treba biti prioritet za svaku vlast, bilo ona crvena, crna, žuta, plava!!!