Vraćanje isključene polaznice policijske akademije na akademiju

Većina vas je vjerojatno upoznata sa događajem od 15.07

2021.g,kada se na Policijskoj akademiji "Josip Jović" u Zagrebu,dogodio incindent sa proslavom završetka školovanja.Isto tako znate da je jedna polaznica momentalno isključena.U medijima je plasirana neistinita priča o njenoj krivnji i postoje indicije da se pravi krivac koji je objavio snimku u novinama,smišljeno štiti jer otkrivanje javnosti tog događaja,postavlja mnogo drugih pitanja na koje bi vodstvo policijske akademije trebalo odgovoriti a neće,zbog puno propusta koji su se dogodili,ne samo te večeri..S obzirom da je u tijeku žalbeni postupak,sa saznanjima koje smo do sada sakupili,ne smijemo u javnost.Stoga vas molimo za razumijevanje i pomoć da se ona vrati na daljnje školovanje. Vaša potpora i zdravi glas razuma bi nam bio od velike pomoći i unaprijed vam se na tome zahvaljujemo! 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Marina Kaselj to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...