Želite li da Rajko Dujmić dobije ulicu u četiri najveća grada

c27980b35253e3262529bc471b23cb43.jpg

Rajko Dujmić ili Mozart hrvatske zabavne glazbe napustio nas je 4.kolovoza prošle godine nakon teške prometne nesreće. 

Za Rajka Dujmića svi znamo alfa i omega Novih fosila, dobitnik Porina za životno djelo, skladatelj, kompozitor brojnih pjesama koje se i danas slušaju i pjevaju. 

Rajko je osoba koja je pjesmom Rock me donio Eurosong u Zagreb, osoba koja je odvela Jasmina Stavrosa u pjevače. 

Rajko Dujmić osnovao najpoznatiji band u bivšoj državi koji je i dan danas svima poznat. U svojoj bogatoj karijeri napisao je oko 1800 pjesama koje su i dan danas poznate i slušaju ih svih uzrasta. 

Dujmić je poznat po jednom detalju, a to je da je u ratnom vremenu napisao i skladao pjesmu Moja domovina sa Zrinkom Tutićem i okupio pjevače pjevačice te poslao poruku Europi i svijetu da Hrvatska je jedinstvena te da našoj domovini nitko ne može ništa. 

Njegove najpoznatije pjesme su Milena, Za dobra stara vremena, Saša, Tonka, Ključ je ispod otirača, Košulja plava i brojne druge. 

Pošto je ubrzo godišnjica smrti našeg Mozarta došao sam do ideje pokretanja peticije da naš Rajko dobije ulicu u četiri najveća grada u Hrvatskoj i da mu se oda počast jer je jedan jedini i neponovljivi i zaista zaslužuje da Rajko dobije ulicu koliko je napravio za muzičku scenu Hrvatske i Jugoslavije. 

Molim Vas podržite ovu peticiju svojim potpisom i idemo prema tome da naš Rajko dobije ulicu u četiri najveća grada u Hrvatskoj. Izdvojite doslovno minutu slobodnog vremena i napravite najbolju stvar za našeg Rajka. 

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Ivan Kranjec to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your phone number publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...