Želite li da Rajko Dujmić dobije ulicu u četiri najveća grada

c27980b35253e3262529bc471b23cb43.jpg

Rajko Dujmić ili Mozart hrvatske zabavne glazbe napustio nas je 4.kolovoza prošle godine nakon teške prometne nesreće. 

Za Rajka Dujmića svi znamo alfa i omega Novih fosila, dobitnik Porina za životno djelo, skladatelj, kompozitor brojnih pjesama koje se i danas slušaju i pjevaju. 

Rajko je osoba koja je pjesmom Rock me donio Eurosong u Zagreb, osoba koja je odvela Jasmina Stavrosa u pjevače. 

Rajko Dujmić osnovao najpoznatiji band u bivšoj državi koji je i dan danas svima poznat. U svojoj bogatoj karijeri napisao je oko 1800 pjesama koje su i dan danas poznate i slušaju ih svih uzrasta. 

Dujmić je poznat po jednom detalju, a to je da je u ratnom vremenu napisao i skladao pjesmu Moja domovina sa Zrinkom Tutićem i okupio pjevače pjevačice te poslao poruku Europi i svijetu da Hrvatska je jedinstvena te da našoj domovini nitko ne može ništa. 

Njegove najpoznatije pjesme su Milena, Za dobra stara vremena, Saša, Tonka, Ključ je ispod otirača, Košulja plava i brojne druge. 

Pošto je ubrzo godišnjica smrti našeg Mozarta došao sam do ideje pokretanja peticije da naš Rajko dobije ulicu u četiri najveća grada u Hrvatskoj i da mu se oda počast jer je jedan jedini i neponovljivi i zaista zaslužuje da Rajko dobije ulicu koliko je napravio za muzičku scenu Hrvatske i Jugoslavije. 

Molim Vas podržite ovu peticiju svojim potpisom i idemo prema tome da naš Rajko dobije ulicu u četiri najveća grada u Hrvatskoj. Izdvojite doslovno minutu slobodnog vremena i napravite najbolju stvar za našeg Rajka. 

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Ivan Kranjec to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...