SVAKO DIJETE IMA PRAVO NA VRTIĆ! POTPISI I PODRŽI!

Stanovnici Grada Maloga Lošinja      

                                                                    Grad Mali Lošinj

                                                                    Gradonačelnica Ana Kučić

                                                                    Gradsko vijeće Grada Malog Lošinja

                                                                    Predsjednik gradskog vijeća Dubravko                                                                          Devčić    

PETICIJA ZA GRAD DJECE – OMOGUĆITE NAŠOJ DJECI MJESTO U VRTIĆU    

Poštovana Gradonačelnice,

Poštovani predsjedniče Gradskog vijeća,

Poštovani vijećnici Grada Maloga Lošinja!  

Obzirom na veliki broj novorođene djece na području Grada Maloga Lošinja u posljednje tri godine, problem nedostatka mjesta za iste u vrtiću uvelike se povećao.   Svake godine sve više roditelja dobiva „odbijenicu“ zbog nedostatka vrtićkog prostora. Upravo se na proteklim lokalnim izborima uvelike obećavalo proširenje te sufinanciranje vrtića za najmlađe stanovnike, te roditelji isto i očekuju, inače su u suprotnom primorani napustiti otok.   I stanovnici malih mjesta zaslužuju ulaganja, osobito u  obrazovanje i zdravstvo što je temlj egzistencije, a ujedno i problem na našem otoku, u našem gradu.   Pomognite nam riješiti taj problem, osigurajte proširenje vrtića u Malom Lošinju, iskoristite gradske prostore i terene u manjim mjestima kako roditelji s područja Punta Križe, Osora, Nerezina i Svetog Jakova ne bi morali djecu voziti u Veli ili Mali Lošinj i osigurajte ostanak mladih obitelji na otoku Lošinju, u Gradu prijatelja djece.   Nitko ne želi slušati niti pričati slijedeću priču: „Dobar dan, mi smo mlada obitelj. Pokušali smo zasnovat život u manjoj sredini, ali radi lošeg odaziva Grada i vladajućih te nedostatka mjesra  u vrtiću izgubili smo posao i morali smo odseliti sa otoka te se našli u drugoj sredini kao stranci, međutim stranci s većim mogućnostima.“   Molimo očitovanje javnosti, odnosno izlaganje problematike na nadolazećem Gradskom vijeću.  

Stanovnici naselja Ustrine Belej Punta Kriza Osor Nerezine Sveti Jakov Cunski Artatore Veli Lošinj Mali Lošinj sa svim pripadajućim otocima.

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Jasmina Fuks to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.







Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...