DIGNIMO GLAS PROTIV TIŠINE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  PETICIJA PROTIV SKRAĆIVANJA VREMENA PUŠTANJA GLAZBE NA TERASAMA KAFIĆA!

 

FACEBOOK STRANICA:

https://web.facebook.com/events/225954301106006/

 

 

"DIGNIMO GLAS PROTIV TIŠINE!"

Dragi građani,
Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća donesena je Odluka o ugostiteljskoj djelatnosti kojom je Vijeće, na prijedlog nekih vijećnika, prihvatilo odredbu da se glazba na terasama mora gasiti u ponoć.
Obraćamo Vam se kao grupa građana koja želi izraziti svoje duboko neslaganje s takvim navrat-nanos ubačenim pravilima, ali i cijelim konceptom turističkog razvoja koji se krije iza toga. Naši razlozi su sljedeći:
Cres ne smije biti destinacija namijenjena isključivo starijoj populaciji! Ukoliko želimo uravnotežen razvoj grada i života njegovih stanovnika, turistička vizija mora obuhvaćati i stariju i mlađu populaciju, ali i one srednje životne dobi.
• Marketinški imidž Cresa među gostima je već narušen samim time što je ovo pravilo završilo u medijima. Društvenim mrežama i portalima je već stvorena slika Cresa kao destinacije koju mladi ljudi više ne žele posjećivati. Hajdemo postati prvi grad u kojem će AKCIJA GRAĐANA srušiti ovakva štetna i nepromišljena pravila! Pa završiti u medijima kao pozitivan primjer
• I ono malo kulturnog i društvenog života Cresana je koncentrirano u ljetnom periodu. Neka nam Grad osigura kulturna i zabavna događanja tijekom cijele godine pa neka onda krenu u reguliranje te zabave
• S obzirom na uvjete života na otoku, stvarno nam je nejasno zašto Grad želi mladim ljudima ograničiti i onaj minimum interakcije s ljudima iz drugih sredina.

LJUDI, PA MI ŽIVIMO OD TURIZMA! Ne možemo dopustiti nekolicini vlastodržaca da nam borbom za svoj privatni interes uništavaju dohodak!

I zato dođite i podržite peticiju protiv skraćivanja vremena puštanja glazbe na terasama kafića svojim potpisom. Izrazite svoje nezadovoljstvo dana 30.04.2016. od 10 do 16 sati ispod gradske lože, a potpise ćemo u ponedjeljak predati gradskoj upravi.
Grupa mladih :)

 

PETICIJA TRAJE:

OD PETKA 29.04.2016 U 21:00h DO 2.05.2016 U 10:00h

 

Za sve dodatne informacije, pišite nam na mail:

 

mladicrespeticija@gmail.com

 

 

 


Mladi otoka Cresa    Kontaktirajte pokretača peticije