Foodtruck - kamion pun zdrave i kvalitetne hrane za naše učenike

20200207_2130561.jpgDragi roditelji,

ova peticija je zapravo inicijativa i jedan mali korak u pokretanju izmjena zakona za inovativnu ideju zdrave hrane koja bi se nudila našim učenicima.

Svjesni smo da trenutačni izbor hrane koji je dostupan našoj djeci ne odgovara u potpunosti standardima zdrave prehrane. 

Foody je prvi i za sada jedini zadarski kamionu s hranom (food truck), koji je pun voćnih salata i jogurta i zdravih sendviča. Posebno je uređen kako bi bio djeci vizualno privlačan a imena pojedinih proizvoda smislili smo zajedno s djecom, pa su tako nastali nazivi Joogy ili Fruity.

Prednosti ove mobilne ponude je:

- bezplatna dostava - ostanak djece u školskom dvorištu - mogućnost bezgotovinskog plaćanja

Pokrećemo peticiju kako bi pokazali da postoji interes za ovaku inovativnu ideju. 

Pravilnik grada Zadra ne obuhvaća pokretna ugostiteljska vozila kao što je naš Foody. U pravilniku su samo navedena nepokretna vozila kao što su kiosci, štandovi, klupe i šatori. 

Želja nam je napraviti izmijenu zakona i dodati i pokretna vozila u pravilnik. 
 
Foody se trenutno smije isključivo koristiti kao dostavno vozilo, što je ispod mogućnosti ovog specijalno opremljenog ugostiteljskog vozila. U vremenu modernizacije, alternativnih ideja i sve veće potrebe za mobilitetom nije jednostavno nositi se s novonastalim problemima.
 
Bila bi vam iznimno zahvalna za sudjelovanje u ovoj peticiji. Možda ćemo na taj način ubrzati cijeli birokratski aparat i omogućiti i drugim školama da koriste usluge našeg dragog Foody-a. 
 
Svima vam unaprijed od srca zahvaljujem i srdačno vas pozdravljam, vaš Foody ! 

Foody Fresh & Tasty, vl. Mihaela Babic    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Foody Fresh & Tasty, vl. Mihaela Babic to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILIPlaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...