Tražimo ukidanje Ureda bivšeg Predsjednika RH
Kontaktirajte pokretača peticije
Cign mEsic idi kod svoje brace cigana gdje ti je mjesto 40 % djece idu gladni u skole penzioneri idu gladni na spavanje i to ako imaju gdje a ti primas veliku penziju i jos grabis i varas moju Hrvatsku Srami se Cigane Ja ne razumije Znali ste obraniti Hrvatsku i osloboditi cijelu alijepu nasu a ustros=cavate se istjerati Cigana mEsica Npasti i zatvotiti ciganski Ured tog partizana ON samo sije mrznju izmedu vas .Poginulo vac je hiljade i hiljade zasto ,zato da hrvatski zlotvori uzivaju a vi se morate smrzavati i teskom mukom prozivljav=ati .Vi bi trebali imati vece penzije i sve privelegije vise nego Sabornici i cijela HR Vlada Na celu sa Milanovicem Izbacite tog Cigana cim prije
Treba mu se sudit za veleizdaju.
Da ima umalo savjesti, Mesić bi se sam odrekao svega ovoga. Osim, toga ne treba mu takva velika mirovina....On je definitivno izabrao svoga gospodara...
To obavezno ukinuti. Posudio je novce za vilu kako kaže. Pa ta izjava me ne ljuti nego vrijeđa jer nas smatra toliko glupima da u to vjerujemo. Ako je i posudio vračaju porezni obveznici. Kad bi ka posudio takvu siču na takav način završio bi u zatvoru doživotno bez mogučnosti jamčevine.
Kome treba taj ured???????
a šta je s Australskim dolarima, zar mu nije dosta ????
| This discussion has been closed. |
Re:
#6: maria -
tako je sve istinito