Ukinimo rad nedjeljom i praznikom (blagdanom)
Kontaktirajte pokretača peticije
Ukinimo rad te dane za sve. Po cemu je trgovvac drugaciji od djelatnika restorana, kafica, pogona sa bilo kakvom proizvodnjom? Svi imamo jednaka prava, borimo se za sve ne samo za pojedince!! Ko radi, veca placa. Ljuti me sto se spominju samo trgove kao da jedini rade nedjeljom i praznicima. Sto je sa ostalim ljudima? Njihova prava se ne krse, oni nemaju obitelj? Borimo se da svi imamo ista prava!!
tako dugo dok ne moraju pošteno platiti radnu snagu raditi će nedjelje , blagdane i praznike , SRAMNOTA
******* ZABRANITI *********
ukinimo rad nedeljom
rad nedeljom i blagdanom nije potreban dajmo ljudima odmor i da budu sa svojim obiteljima .....
Re:
svi imaju pravo na slobodnu nedjelju i blagdane da ih provedu sa svojim obiteljima.
Odlična ideja, no trgovine rade nedjeljom jer im se to isplati. Jednom kad će narod shvatiti da se radi zbog njih i da onog trenutka kad prestanu kupovati nedjeljom će prestati isplativost rada nedjeljom i praznicima.
Da bismo postigli promjene, moramo prvo mijenjati sebe!
Super inicijativa, nadam se da će biti dovoljno potpisa :)
Re:
Jer i ljudi koji rade u trgovačkim centrima žele biti uz svoju obitelj i nedjeljom i praznicima. A mi cijenjeni kupci možemo svoje kupovine obaviti i ranije i ne na sam dan blagdana. Sramota i pogreška koju treba ispraviti!
| This discussion has been closed. |
Podržavam peticiju u potpunosti.