PETICIJA ZA REFERENDUM O IZLASKU HRVATSKE IZ EUROPSKE UNIJE
Kontaktirajte pokretača peticije
dovela nas na rub egzistencije ,a bit ce jos gore.
Europska unija je bankarsko-koorporativni projekt koji nadnacionalnim strukturama tzv "Trojkom" želi europskim narodima oduzeti identitet, držati narode u dužničkom ropstvu i oduzeti sva nacionalna blaga.
Dalje, iza stvaranja projekta EU stoje nevidljive sile tzv "elite", moćnici psihopatoloških osobina s njihovom zlokobnom depopulacijskom i transhumanističkom agendom, kojom žele uništiti sustav vrijednosti kao što je npr. obitelj, patriotizam i humanizam, te druge moralne i duhovne vrijednosti.
EU je u ovom obliku nakazna, neprirodna, a politički nedemokratska tvorevina koja služi interesima vrlo malog broja bolesnih, narcisoidnih i psihopatoloških stvorenja za koje mi je teško izreći ljudi.
U interesu svakog zdravog pojedinca našeg kontinenta, koji želi živjeti u miru i prosperitetu, je da se ta nakazna tvorevina zvana Europska unija što prije raspadne ili da se kao pojedine države i narodi što prije iščlane i oslobode diktature i financijskog terorizma.
EVROPSKOJ UNIJI VELIKO NE.. Bila sam protiv kod samog spominjanja EU. Narod nije glasao. To je samovolja političara.Nikad nisam željela da se moja domovina prodaje i da mi bude tuđinac gospodar. Želim da imamo svoju domovinu ,i da sami odlučujemo što ćemo graditi, i proizvoditi. Ovo je naša zemlja i želim da imamo svi jednaka prava na rad, slobodu i život. O tome mora hrvatski narod odlučivati. Svi možemo biti dobri susjedi i surađivati. Ali želim da smo mi Hrvati i svi koji su izabrali Hrvatsku kao svoju domovinu,SVOJ NA SVOME ! Tko jede iz tuđinske ruke taj se nije najeo ! Sloboda Narodu !
Re:
EU nam nije donijela ništa dobrog, no Hrvatska nije nikad imala pravo odlučivanja
VAN I IZ UNIJE I I NATO SAVEZA
Zato jer želim da se banke nacionaliziraju, pljačkaši banaka i pljačkaši novca današnjih bankara adekvatno kazne. HNB da se temelji kako centralna hrvatska banka i da izađemo iz zone "perifernih zemalja" , da budemo samostalna i neovisna država. Državna imovina "oteta" da se vrati u državne okvire. Ovo je država hrvatskog naroda a ne nikakva zaposjednuta ili tvorevina nastala kolonijalnim osvajanjem nečijih područja. Ovaj autoktoni hrvatski narod na ovim poručjima postoji prije nego su postojale pola današnjih država po svijetu na svim kontinentima.
| This discussion has been closed. |