Preseljenje rujan festa iz Zaprešića
Kontaktirajte pokretača peticije
Katastrofa seram da sto vise ljudi potpise... sve cajke van iz hr i cajkaske klubove... rock live forever...
Osobno, nisam ovo potpisao jer ne volim Rujanfest i nemam ništa protiv što su oni iz Srbije (S.A.R.S. i neki drugi su odlični), ali mi smeta to što ne mogu dovesti normalne izvođače, nego bombardiraju s tim cajkama. Ako im je do toga, nek organiziraju Cajkafest u Aurori.
Zar stvarno ne mogu napravit festival na kojem mi je dobro bez da bocu moram razbit
RuŽan Fest 2016
RuŽan Fest za ružnu muziku i urbane seljačine koje vole cajke, a glume rimokatoličke hrvatine skroz dok ne zasvira ono što u srce Srbina dira...
Zašto na festival u Varaždin može doći jedna Kim Wilde, a tu kod nas šalju ovakve ridikule?
Ne treba selit Rujan fest treba promjenit organizatore
Re: RuŽan Fest 2016
#11: RuŽan Fest - RuŽan Fest 2016
Koliko god podržavam ovu inicijativu, da se ovakav Rujanfest makne iz našeg grada- ne podržavam mržnju prema IJEDNOJ vjeroispovjesti jer mislim da nečija vjera (kako god se ona zvala!) nema veze s glazbenim ukusom.
Pa ajde onda i pericija za zatvaranja clubova :P realno mladi nemaju gdje izac osim na cajke u ovakom (za mlade) mrtvom gradu :( umjesto da se bavite ovakvim glupostima organizirajte nesto
Ja necu sigurno potpisat. Osobno volim pjesme od Ace Lukasa i naravno da cu ic. Kad ste 80 tih i ranije slusali srbe i bosance bili su vam vrh. Ni ja ne volim Alku Vuicu pa ne radim peticiju protiv nje.
Re:
Dođite u Vynil Brdovec...tamo cajke sigurno nečete slušati. Treba imati stav i znati birati a ne "voljeti sve što vole mladi" :) !
| This discussion has been closed. |