POTPORA dr.ZLATKU HASANBEGOVIĆU I dr.MIRU KOVAČU
Kontaktirajte pokretača peticije
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Ovdje se misli na one koji zahtijevaju da ministri Kovač i Hasanbegović ne budu ministrima u budućoj Vladi RH, na istim položajima na koji su sada kao ministri tehničke Vlade.
,, paaaa sto se ovo dogadja , zar nije bilo bilo prefercijalno glasovanje ?? gdje je sada problem ? sto ce nam opet komunisti , jugovici , cetnici i zlocinci da ne nabrajam i imenujem birati i dirigirati tko ce nam biti u Vladi ?? , . Ako dodje do toga onda bolje da nas se sve pomlati i opet izpocetka , strasno , koji smo mi ""narod "" ? , saka jada rekla bih , cast izuzecia ALI eto nema puno izuzetaka ,,,,,
SDP-ov Bauk je minirao referendum o preferencijalnom glasovanju kako partija ne bi došla u situaciju da narod odlučuje o svojoj sudbini biranjem najsposobnijih ljudi. Da nije tih glasova Hasanbegović bi tiho potonuo pod Pupijevim pritiskom .... ali nečeš bando jugoslavenska.
Nitko ne smije mandataru uvjetovati koga ce on postaviti za clanove vlade.
Hasanbegovic uistinu poznaje povijest za razliku od Klasica, Frljica i njima slicnih koji nisu izisli iz okvira “NOB“, Jugoslavije i komunisticke ideologije. Kovac pravi drzavnik. Siguran sam obojica ce raditi za Hrvatsku a ne protiv nje kao: Josipovic Milanovic, Ostojic, Pusic, Pupovac i mnogi slicni njima, vjerovatno placenici UDBE.
POtpisao swam zato što su to vrlo kvalitetni, obrazovani i pšošteni ljudi. Ako ih Plenković ne potrdi kao ministre, onda gubi u narodu povjrerenje, jer ispada da Pupovac kroji hrvatsku politiku i imenuje ministre. Što drugo očekivati od živog i osvjedočenog četnika Pupovaca nego da je protiv državotvornog muslimana Hasanbegovića.Da je Puipovac za Hasanbegovič, tek bi ja tada posumnjao u Hasanbegovića i ono što on jest.
| This discussion has been closed. |