Peticijeonline.com

Hrvatski glazbeni zavod nije na prodaju

Pressica

Gost#1 Jun 17, 2018, 11:28
Hvala Vam od srca na ovoj incijativi! Nažalost, biti ću u Zagrebu sljedeći ponedjeljak tek oko podne, zbog moje darovnice knjiga i nota Muzičkoj akademiji. Postoji li ikakva mogućnost da moj potpis dam tamo ili u utorak tijekom dana?

S poštovanjem, Igor Pomykalo, Oberer Markt 14, A-8190 Birkfeld
Gost#2 Jun 17, 2018, 14:05
Zahvaljujem na organizaciji peticije. Je li u ponedjeljak na konferenciju za tisak pozvan i netko kompetentan iz Ministarstva kulture? Čini mi se da se status Hrvatskog glazbenog zavoda i njegove zgrade, po svojoj važnosti za hrvatsku kulturu, tradiciju i kulturnu povijest, uz dužno poštovanje prema zalaganju dijela ravnateljstva, mora rješavati i na najvišoj državnoj razini. Tu nikakva financijska, administrativna, lokalna ograničenja ni prikrivene poduzetničke kombinacije ne bi smjeli priječiti jedini ispravni ishod, izvršenje obveze - očuvati zgradu za namjene za koje je i građena. Radi se o prvorazrednoj baštini prema kojoj treba imati poštovanje i biti njezin čuvar. Sve ostalo je kulturocid.
Sa štovanjem
Vesna Vančik
Gost#3 Jun 21, 2018, 20:27

Re:

#1: -  

Poštovani gospodine Pomykalo,

Vaš mi je komentar nažalost tek danas vidljiv tako da ukoliko niste uspjeli potpisati pristupnicu u članstvo šaljem Vam link:

http://www.hgz.hr/images/dokumenti/pristupnica.pdf

Uz srdačne pozdrave,

Katarina Krpan

Gost#4 Jul 04, 2018, 16:26

Pristupnica članstvu Hrvatskog glazbenog zavoda

Dragi potpisnici peticije, Molim Vas da se u što većem broju pridružite članstvu Hrvatskog glazbenog zavoda. Jedino tako možemo pokrenuti promjene i pomoći Hrvatskom glazbenom zavodu. Pristupnicu možete naći na linku: https://www.hgz.hr/images/dokumenti/pristupnica.pdf

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.