Peticijeonline.com

Poništimo odluku o obveznom nošenju maski za lice u Republici Hrvatskoj!

I dalje nastavljamo s prikupljanjem potpisa

Gost#1 Jul 14, 2020, 13:30
Koliko potpisa treba da se može ić u realizaciju?
Gost#2 Jul 14, 2020, 13:32
Treba ljudima napisat...ja to činim...da ne idu na Podijeli peticiju... treba link gore kopirat i stavit u objavu
Gost#3 Jul 14, 2020, 13:41

Ma čim objavis itovremeno oni idioti blokiraju

Mare#4 Jul 14, 2020, 13:58

Čitam na stranicama HZJZ obavijest, uz Odluku o obveznom nošenju maski, tko ne mora mositi masku + što nam maska može napraviti na licu...i mislim si baš lijepo ide uz ovu peticiju

#5 Jul 14, 2020, 15:43

Re:

#1: -  

nema zakonski određenog minimalnog broja potpisa, ali kažu da je nepisano pravilo 5000, što smo prešli u manje od 24 sata! Što više to bolje, zato dijelite peticiju i dalje i razgovarajte o ovom problemu sa svojim bližnjima!

Pratite obavijesti na stranici peticije te u vašem e-mail sandučiću gdje ćemo sve koji su potpisali izvještavati o daljenjem toku peticije.

Dijelite peticiju i dalje i razgovarajte o ovom problemu sa svojim bližnjima! Za sada je najbitnije skupiti čim veći broj potpisa online, a nakon toga organiziramo skupljanje potpisa po gradovima!

Peticiju na Facebooku cenzurira Faktograf i navodi da je to lažna informacija. Mi se pitamo kako peticija sama po sebi može biti lažna informacija? Ako dijelite peticiju na Facebooku, stavite tri zvijezdice prije i poslije linka: ***http://www.bit.do/MaskeDolje*** jer za sada tako zaobilazimo Faktograf.
Gost#6 Jul 15, 2020, 15:46
Objavio sam na svom zidu i međutim faktograf skupa, sa Facebook om blokira objavu

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.