Peticijeonline.com

ZA ZABRANU KOMUNISTIČKIH SIMBOLA I OSUDU TITOVOG TOTALITARIZMA!

📢 Poštovani potpisnici i prijatelji

Gost#1 Aug 10, 2025, 10:29
Bravo i hvala za peticiju 💪
Fidelis#2 Aug 10, 2025, 11:42

Sve za Hrvatsku našu jedinu nam Domovinu,a Hrvatsku nikome, nikada i nizašta,Vjeren Jurković.

Gost#3 Aug 10, 2025, 12:53
Jugonacional-komunistička partija najzločinačkija komunistička teroristička organizacija. Trag zvijeri vodi od jame do jame punih hrvatskih i inih kostiju.
Ima li išta zločinačkije od ubijanja ratnih zarobljenika, ranjenika i civila i bacanja u jame, zazidavanja živih žena u rudaraka okna...?!?
Užas! A, najveći užas je da ima živih jugonacističkih spodoba koje se time ponose.
Hrvati i Bugari moraju objasniti neke stvari jugonacistima.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Mario Perković#5 Aug 12, 2025, 09:51

Hvala vama jer zajedno se borimo za ovo! Re:

#1: -  

Gost#6 Sep 08, 2025, 05:09
SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU
UstašeImajuMaliPimpek#7 Sep 08, 2025, 05:18

SFSN! VRATITE SE PARTIZANI, USTAŠE SU SE PONOVO USTALE

Gost#8 Sep 08, 2025, 05:18
JE LI OVO VRIJEDI I ZA USTAŠKE SIMBOLE? PITAM ZA BRATA
Gost#9 Sep 08, 2025, 05:19
Bok, mislio sam ovo potpisati no ja sam musliman i ovaj "Bog i Hrvati!" me malo odmiče od potpisivanja, a nisam ni hrvat. Čini mi se da vi nikoga ne prihvaćate osim hrvata kršćana
Gost#10 Sep 08, 2025, 05:19
BELLA CIAO BELLA CIAO
UstašeImajuMaliPimpek#11 Sep 08, 2025, 05:20

Bok, ja ću napraviti peticiju za zabranu ustaša i njihovog postojanja.

Lp!

UstašeVAN!#12 Sep 08, 2025, 05:22

A da vi "Desničari" točnije fašisti, potpišete peticije da se ovaj HDZ makne s vlasti ili nešto slično? Samo nam trošite državni novac na ovakve gluposti i ništa ne postižete za narod, samo za svoju korist jer ste odvratni profiteri. Ratni profiteri ste vi svi, "branitelji", da branitelji moš mislit, svi ste vi ustaše i govna od osoba koji ste ovo potpisali, MRŠ IZ OVE DRŽAVE, OVA DRŽAVA JE NASTALA NA ANTIFAŠIZMU AKO VAM SE NE SVIĐA ONDA MARŠ VAN I NE VRAĆAJTE SE GOVNA MRŠ MRŠ!

Gost#13 Nov 13, 2025, 08:45
Malo je to potpisa!
Gost#14 Dec 10, 2025, 22:19
Treba pomnjivo iztražiti upadljivu nelogičnost da Sarnavkinu peticiju o žudnji za povratkom crvenog fašizma podpisuje više ljudi od peticije za zabranu komunističkih simbola i osudu Titovog totalitarizma. Podsjeća na lažnu pobjedu Bidena nad Trumpom 2020. Soros - najgori zlikovac u poviesti bez izpaljenog metka!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Plaćeno oglašavanje

Peticijeonline.com će oglas za ovu peticiju prikazati 3,000 osobama.

Saznajte više...

Odaberite svoj budžet
Način plaćanja
Način plaćanja