Opozvati suspenziju doc. dr. sc. Ivana Poljakovića
Kontaktirajte pokretača peticije
Kad će nam postati jasno da je jako važno na izborima glasati za ljude poput prof. Poljakovića.
Koliko mi je poznato prof. Poljaković je u stranci HRAST.
Barem znam za koga ću glasati na sljedećim izborima.
Politički pobjednici donose zakone po svojem svjetonazoru i uvjerenju. Pravna struka provodi donesene zakone u praksi ne pitajući za pravdu i moral. Prema hrvatskim zakonima može se osuditi svakog tko drukčije misli i govori od onog što piše u Antidiskriminacijskom zakonu. Žalosno, ali istinito.
Agnostički zaleti u hrvatsko nezašticeno podneblje!
Svaki čovjek treba znati, svjetovnost je masonska iideologija ili svjetonazor u razvoju.
Koliko ja vidim, "antidiskriminacijskim" zakonom (donio ga HDZ, SDP obilato koristi, a gotovo je identična situacija u cijeloj Europi) stvoren je pravni okvir za suvremeni progon kršćana, Židova, muslimana. Kako to? Pa lijepo... Budući da u svetim knjigama tih monoteističkih religija piše (parafraziram) da je npr. homoseksualnost teška opačina i grijeh, i da će oni koji u tome ustraju završiti u paklu, predstavnici i vjernici tih religija jednostavno ne smiju javno izreći svoje vjersko uvjerenje (niti u tom pravcu odgajati svoju djecu, itd.), jer time navodno "šire govor mržnje" i "diskriminiraju" homoseksualce. PITAM SE KADA ĆE SE BIBLIJA I KUR'AN NAĆI NA UDARU PROVODITELJA "NOVOG DRUŠTVENOG PORETKA" zbog istih "razloga"?! Molim posebno pravnike koji su se uključili u ovu akciju da "odrade svoj dio posla" kako najbolje znaju, jer bi dosljedno provođenje "antidiskriminacijskog" zakona većini vjernika (ali i nekih drugih ljudi koji se s njima/nama slažu) moglo stvoriti "pakao na zemlji" (šikaniranje odraslih i djece, gubljenje posla itd., slično Poljakovićevom slučaju). Srećom, ima nas dosta (svih nabrojanih), ali zbog pasivnosti i straha postoji pitanje koliko će se ljudi pokrenuti u obranu svojih prava. ZATO PRIJE SVEGA TREBAMO BOŽJU POMOĆ! "Sve što god zamolite u moje ime, učinit ću!" :) Lijepi pozdrav svima!
Svojevremeno je jedan seljak na Staljinov upit imaš li ti, druže, o tome svoje mišljenje? rekao:
Druže Staljine, imam, samo se s njime ne slažem.
Ne bih rado da se to i nama desi.
Poštovani gospodine Poljakoviću,
moja podrška Vama i vašoj obitelji u ovim za svih teškim danima. Ustrajte.
Neka Vas i obitelj blagoslovi Bog,srdačan pozdrav sa Pelješca
www.h-rast.hr
Gdje je sad "hrvatski predsjednik" radi ove nepravde, o "hrvatskom premijeru" da ne govorim...:-(
STOP PROGONU KATOLIKA!!!!!
http://www.h-rast.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=1485:priopcenje-stranke-hrast-u-svezi-s-politickim-progonom-dr-ivana-poljakovica&catid=47:aktualno
B.B.
Sramotno je ovo što nam se događa, oduzima nam se pravo na zdravo logično razmišljanje,pravo na slobodu govora,oduzima nam se pravo na zdrav život.Gospodinu Ivanu Poljaku učinjena je nepravda oduzeta su mu ljudska prava sa čime se čao čovjek nemogu složiti iz tog razloga potpisujem peticiju i zahtjevam da se prekine diskriminacija i nasilje nad svima onima koji zdravo prosuđuju te se ne boje javno to iznijeti. Zahvaljujem gospodinu Poljaku na javnom protivljenju nečemu što se marketinški širi poput kuge i našoj mladeži servira kao "IN"
Krajnje je tragično da se u Hrvatskoj i danas ograničava sloboda govora. Osobito se akademska zajednica, želi li to doista i biti, treba voditi principima otvorenosti, tolerancije, korektnosti, dijaloga, polemičnosti, istine, moralnosti, etičnosti, demokratičnosti, ...
Paul C. Vitz - Psihologija kao religija, kult samoobožavanja.
Potpisnici peticije mogu očekivati potpuno ignoriranje, jer tzv. vlast RH je čisto jednoumlje.
Nadležno ministartvo bi trebalo poništiti neopravdanu i ponižavajuću suspenziju, te pokrenuti disciplinski postupak protiv takvoga autokratskog rektora, a HAZU i MH predložiti nadležnim tijelima države izbacivanje ga iz javne službe i brisanje mu imena i titulara iz registara akademske zajednice, zbog sramoćenja akademske zajednice s nivoom "hajdučije".
| This discussion has been closed. |