Peticija za ukidanje obaveznog cijepljenja u Hrvatskoj
Kontaktirajte pokretača peticije
Osobno sam PROTIV cijepljenja!
bolesti.
Čitajte službene upute cjepiva PRIJE cijepljenja, tražite svoje pedijatre i epidemiologe detaljna objašnjenja! Također, prijavljujte SAMI nuspojave svih lijekova kao i cjepiva na stranicama Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) koji vodi evidenciju svih nuspojava u RH, na dnu stranice imate uputu: http://www.halmed.hr/?ln=hr&w=farmakovigilancija&d=nuspojava_postupak
Nažalost vidim svakodnevno ljude koji su od potpuno zdrave djece postali autisti nakon cijepljenja,nisam protiv cijepiva u potpunosti ali cjepiti svakog od svačeg je nedopustivo, svojevremeno sam čak bila u sukobu s liječnikom koji mi je htio cjepiti djete oboljelo od hripavca cjepivom za hripavac.Tada zakoni nisu bili tako rigorozni, sačekali smo da dijete ozdravi te više nije bilo potrebe za cjepivom protiv iste bolesti jer je stečen imunitet. Postoji čitav niz raznih cjepiva protiv banalnih i neopasnih bolesti, nasuprot tome, reakcije na pojedina cjepiva su drastična, od teškog invaliditeta do smrti. Sloboda odlučivanja samih roditelja ne smije biti upitna.Sloboda je temeljno ljudsko pravo u svakom obliku, nepovredivost doma i obitelji također, tko je to iznad temeljnih ljudskih prava i s kojim pravom ?
Gdje nema cjepiva - ima bolesti - Imate internet, potražite statistike i kartu
Da farmaceutske kompanije su gnjusne, da zarađuju na tuđoj nesreći i da često guraju svakojake ljekove koje većina vas tako lako guta ali kad se radi o cjepljenju ono je dugogodišnjom praksom dokazalo iskorjenjivanje bolesti koje su opterećivale ranije generacije djece - a tamo gdje takvog cjepljenja nema realnost je da tih (u nas davno zaboravljenih) bolesti ima.
| This discussion has been closed. |