Majka ima pravo znati!
Kontaktirajte pokretača peticije
Hrvatska ali i svjetska sramota u zdravstvu. Na zalost malo je moralnih Hipokratovaca - ljudi se bahate i bez imalo dostojanstva premda drugom zivom bicu rade nedopustive stvari. Svaka cast manjini odlicnih, moralnih, svesrdnih zdravstvenih radnika. Cestitke na raskrinkavanju neprofesionalnosti pojedinaca u najvulnerabilnijem segmentu ljudskog djelovanja.
Strasno. Nevina bica tako mucit u prvim danima zivota i majke koje su tek rodile ,tako tretirat .. Uzas ... !!! Samo neznam po kojem zakonu ta spodoba jos uvijek radi ...
Predlažem javno pismo na Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo vanjskih poslova i Sisačku bolnicu na temu: Upoznavanje s ovom peticijom i svim ostalim službenim pritužbama na temu "Bolnica prijatelj djece" u izvođenji dr-ice i njezinih štovatelja i branitelja.
Zašto: Zbog toga što dr-ici istiće radni ugovor i radna dozvola u RH - a tko produženje treba inicirati i tko to teba izdati???
Pa da ih oni koji nisu upoznati slučajno ne izdaju, jer NISMO ZNALI!?!?
A znaju sve, samo ono što treba ne.
I tako će biti postignut moj jedini cilj: Nikad više Mil(ica)o moje.
Doktorima i liječnicima:
Što mislite o sebi?
A mi smo u kući nakon poroda razgovarali ovako O VAMA (bez m-ž):
Idiot. Krava. Budala. - Ovo su narodnjačke uzrečice bez veće težine.
Ali dalje:
O medicini nema pojma. Misli samo na svoju guzicu. Tko i zašto je brani, koji je razlog? Kojem doktoru vjerovati, kad je večina bez veze - jer jedan drugome viri iz guzice. Svatko govori drugačije a imaju iste škole. Oni ni sebi ne vjeruju a kamoli jedan deugome. Zar su SAMI toliko krivi da se neće miješati i biti protiv drugoga doktora. Kada je koji doktor bio protiv drugoga. Javno nikad doktor na doktora neće - a tajno bi da ga nema. Koliko budala ima na ovom svijetu.
Psihologija uči da pamet i dobrota nisu u međusobnoj vezi:
- Mengele i Hitler su bili loši, ali su bili inteligentni.
- Neki čistač ili pomoćni radnik mogu biti nisko inteligentni, ali dobri ko kruh.
- + 4. Suprotno od ovoga
Doktori ili lečniki (neki ili većina) misle da su svemočni - a ponašaju se samouvjereno, nedodirljivo, sveznajuće - a u realnosti su u grupi 1. 2. 3. ili 4. Iz mojeg iskustva ima vas u sve 4 grupe.
Samo, nastavite li se tako ponašati svi ćete biti iz istog čopora s istim ciljem: use, nase i podase; lova, vlast, nekretnine, sebe, sebi samom, svoje, ogledalo -Tko je ........ NEMA BOLJEGA.
E moji doktori.
Zar vam to treba?
Čeka me porod za 14 tjedana i nadam se da će se do tad maknut ta sotona iz rodilišta
Jako žalosno i sramotno za sisacku bolnicu,no nista vise nemože zacuditi ,jer iz dana u dan samo lose vijesti o neradu doktora i sestara!!!! nadam se pozitivnom ishodu peticije i da ce doticna otici....
Re:
Poštovani gospodine Djeda,
doktori i medicinsko osoblje naše bolnice već više od 2 godine upozoravju na navedeno, mole i traže pomoć, prijavljuju nadležnima... sve vam to jasno piše i u peticiji koju ste potpisali... nemojte olako osuđivati i etiketirati ljude, prema njihovom zanimanju, spolu, nacionalnosti, boji kože... jer vas navedeno svrstava u onu skupinu pod 1, bez obzira na stupanj inteligencije, a u koju duboko vjerujem stvarno ne pripadate, već ste samo ljuti i niste dovoljno dobro razmislili i promislili ili možda namate dovoljno informacija na temelju kojih bi sudili... Ovakvim etiketiranjem doktora vrijeđate predivne, poštene i časne ljude, koji s puno ljubavi i požrtvovnosti rade svoj nimalo lagan posao. U svakom žitu ima kukolja, ali i predivnog sjemenja! Odjelimo kukolj od žita, ali pošteno, pravedno, s imenom i prezimenom i počinjenim djelom, a ne paušalno i grupno. Nema kolektivne odgovornosti i svako od nas, bez obzira što radio i čime se bavio odgovara samo za svoje grijehe i propuste, a između ostalog ima i pravo na obranu.
S poštovanjem
| This discussion has been closed. |