Peticija za ostanak svecenika Vladeka u zupi Djurmanec
Kontaktirajte pokretača peticije
Predmet
Ajmo da vidimo koliko volimo fra.Vladu Mustača našeg dragog svečenika.Hvala svima koji ga podržavaju.B-)
This comment has been removed by the person who wrote it.
Želim da se ovim potpisima, našem dragom fra Vladeku više nikada ne vidi tuga i suze u očima. Želim da mu sa nama sreća blista kao zvijezde u noći, želim da ga dusa nikada ne zaboli, a svatko kao ja da ga cijeni, poštuje i voli. Fra Vlado ostanite s nama mi Vas volimo...
Teško je pronaći prave riječi, jer pravih riječi je toliko malo… I da li su uopće potrebne riječi, shvatite do Vas nam je stalo…!?
Napiši komentar.....
Bog se nek smiluje svakom bijednom i jadnom i zlocesto psihicki nenormalnim ljudima koji rade to sto rade....Napokon imamo vrijednog,a sto je najvaznije druzeljubivog covjeka u Crkvi, ali naravno,ne odgovara jer je COVJEK...morali bi imat samo gamad i komunjare i lopove da bi sve funkcioniralo...SRAMOTNO ZA NASU OPCINU I ZA NASE MALO MJESTO...BOG NEKA POZIVI NASEG SVECENIKA VLADEKA I U INAT SVIMA NEKA OSTANE!!...SVI ZA VLADEKA!!
Re:
O čemu ti pričaš?? Kakve komunjare? Komunista nema od devedesete, vrijeme je da se probudiš !! Šta se lokalne vlasti tiče, u vrijeme prošlih se takve stvari nisu događale!! jesi to znao (znala) ili ne?? Župnika maltretira par ljudi isključivo iz financijskih interesa i tome treba stati na kraj!! ..u izjavi navodiš da su isti ti potjerali i prethodnog popa, a zar neznaš da se isti ti bore za njegov povratak jer im je na ruke mjesečno isplačivao novac!!! e, sad ili si i ti dio te "interesne skupine" koja se lažima, podvalama, prijevarama, IZNUDAMA i sl. želi domoći "dijela kolača", ili si stvarno, ali STVARNO mentalno ograničena i zatupljena osoba!! prestani politizirati i boriti se sa vjetrenjačama i ako želiš pomoći dobrobiti zajednice i našeg svečenika, dođi u nedjelju u crkvu i kulturno ŠUTI !!
Re:
Koliko znam, potpisuje se i peticija u papirnatom obliku. Pitaj u grupi tko ima te peticije
Re: Re:
Slažem se sa tobom da je pozadina svega financijske prirode i borba interesnih skupina oko crkve i to je to . Ako sam te kojim slučajem uvrijedio te ako si se prepoznao u mom komentaru to je tvoj problem ali svejedno sory. Očito si pročitao samo dio koji tebi odgovara ,opet tvoj problem. Veliš nema više komunjara ,čovječe a tko ti je bio na vlasti u općini do nedavno sdp=Kprh. veliš politiziram pa politiziraju svi čak i svečenci zašto nebi i ja. Veliš da se probudim, ja sam budan ali izgleda da velika večina spava dubokim zimskim snom.
ps. povedi malo računa o osobnom izražavanju i pristojnosti komunikacije ok.
| This discussion has been closed. |