Peticija za registar porodičnih nasilnika
Kontaktirajte pokretača peticije
potpisala sam jer smatram ispravnim. I sama sam prosla koz sve to i jedva izvukla zivu glavu od nasilnika. Ne zivim u srbiji i strah me da se vratim kuci samo zbog nasilnika....
Treba podici svest o svakodnevnom nasilju nad zenama u ovoj zemlji!!! To ce biti korak ka ravnopravnosti, jer ipak zene u Srbiji nisu gradjani prvog reda! STOP NASILJU!!!
Nasilje danas deca gledaju na tv i te su persone još i popularne. Zašto se onda čudimo kad neko krene tim putem ?
Nasilje se treba zaustaviti!
Sokirana sam ministrovom tvrdnjom da niko nije mogao da predvidi dogadjaj u Zitistu iako porodica tvrdi da je nasilnikovo ponasanje poznato i prijavljeno. Ako ministar ne zna da je od nasilnog muza moguce ocekivati eskalaciju agresivnosti dovodi me do zakljucka da je ministar u stanju da coveka koji " samo tuce zenu" nazove mirnim gradjaninom koji nije napravio ni jedan prekrsaj. Da su ga gonili zbog nasilja u porodici ministar ne bi mogao da ga nazove mirnim. Pritisak javnosti je neophodan - slike nasilnih muzeva treba da su vidljive - ako ih drzava smatra" mirnim " treba ih izloziti javnom pritisku i podrzati zene koje se pozivaju na odgovornost sto su zlostavljane.
Nje ih sama sebi napravila sigurno a iz komentara vidim da je riječ o "bančenju" i pijančenju sa prijateljicama !
Nije to lijepo ali nije lijepo ni kada muškaci to rade pa ne znam stvarno zašto to ne bi mogle i žene !
Pogotovu što zarađuju skoro kaomuškarci , nema nijedan posao da ga ne umiju uraditi kao i muškrci čak kada nisu ni obučene za to a muškarci (čast izuzecima slabo znaju i ono što im je zanimanje !
Brak se shvaća inače kao ravnopravno partnerstvo muškarca i žene ali ipak svi pa i taj muškarac očekuju da je žena t koj mora da traži dozvolu za sve bitno i nebitno !
Batiine . e to je za svakog muškarca dokaz krajnje nemoći ,frustracija iz djetinjstva ili školskih dana pus je sramotno ! Fizčki nasrnuti na ženu ili djete ili bilo koga tko ne može da se brani je odlika monstruma , nasilnika i najvećih kukavica !
| This discussion has been closed. |