Peticija za ukidanje obaveznog cijepljenja u Hrvatskoj
Kontaktirajte pokretača peticije
Sramite se primitivci jedni.
Necijepljenjem svoje djece ugrozavate druge, da imate imalo mozga da se informirate znali bi to, ali valjda je ego vazniji...
Tuga i zalost.
Imam sina od 19 godina i nisam ga cijenila ali zato sam bila pozvana na sud radi zanemariivanja i brige oko diteta odvjetnik je sve pobuni i okrenuo u našu korist tako smo prošli bez cijepljenja. Moram napomenuti da nikad nije bijo bolestan niti malu temperatura osim varicela to je dobio u vrtiću sa tri godine. I evo sad imam curicu staru 11 mjeseci i nju niti vidim u doktora niti sam je cijenila sve je u Božjim rukama. Pozdrav svim roditeljima
"Kada od šume ne vidite stablo"
Mislim da vecina nas koji smo odluciti ne cijepiti djecu, necemo cjepiti ni pod kakvim uvjetima i garancijama, dok cete Vi koji vjerujete ljudima koji takodjer vjeruju nekome (dr.) zasigurno jos dugo cjepiti svoju djecu. Neobavezno cijepljenje stoga ide u prilog svima koji ce cjepiti djecu, jer se vrsi pritisak na proizvodnju i kontrolu "proizvoda".
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Ma jok ti znaš za nužnost cjepljenja ..da se ne igraš morti i sa genetikom-pp A svaš baš za poludit na ovakve statuse.
Re:
Svjedoci smo, oduzimanja ljudskih prava koje nam vlada promišljeno i iz dana u dan servira... dozira umjereno, u obliku zakona, pravilnika (Codex Alimentarius, GMO, Zabrana branja ljekovitog bilja i sl.) Procjepljivanje djece sve više ukazuje na štetnost djelovanja kod djece, oboljevanja od teških bolesti pa i smrtnosti. Dostupnost informacijama je enormno veća no nekoliko godina unatrag. Učimo dok smo živi, stoga je važno znati da su nas dugo filovali činjenicom da je cjepljenje neophodno i dobro za našu djecu, sada argumentirano možemo ovu ideju odbaciti kao nevaljanu, lažnu i nadasve štetnu. Tko želi svoje dijete podvrgnuti eksperimentu zvanom CJEPLJENJE, pravo je njegovog izbora, ali neka tako ostane otvorena i mogućnost da taj izbor neće slijediti svi. Stvar je slobodne volje i izbora pojedinca. Liječnici neće preuzeti rizik i potpisati da je cijepivo sigurno, bezbjedno, ne garantiraju da će nakon cijepljenja s djetetom biti sve u redu. Zašto bismo mi nosili taj teret na sebi, ako oni, kao zdravstveni djelatnici to ne mogu?????
Predmet
provjerena cjepljenja su naravno pozitivna i potrebna (što ova nisu ovo je organizirani eksperiment na ljudima od strane velikog brata što je nedopustivo ,dokaz je u prisilnom pristupu već to je pokazatelj nedobronamjernosti farmaceutskig tvrtki ,svaka prisila je dokaz faličnosti pokušaja u korijenu da ne spominjem tu vjeronauk kao najpodlije trovanje uma u vlastite interese crkvene tvrtke za buduća vremena .sljedeće je čipiranje djece možda i odraslih,po istom scenariju za koju godinu,to treba u korjenu zabraniti ako već nije pre-kasno.
| This discussion has been closed. |
Re:
#400: -
bas!pitam se da li je taj cijepo SVOJE dijete...