PREGRADA-PETICIJA PROTIV UKIDANJA HITNE MEDICINSKE U PREGRADI
Kontaktirajte pokretača peticije
Zato sto želim da nam ostane hitna.Ima puno starijih kojima je potrebna liječnička pomoć. Desinić, Hum na Sutli i Pregrada nemaju pravo bit zabačenim.!
I mi izdvajamo za zdravstvo i trebali bi imati neka osnovna prava,nije dosta da se dežurstvo ukinulo u Humu....koliko vremena je Humčanima potrebno do Klanjca......žalosno.....toliko o tome koliko je vrijedan život ljudi na selu.....HITNA......izgleda da će i ta riječ nama postati nepoznanica....
1. najpovoljnija pozicija u odnosu na Desinič, Hum na Sutli, Krapinske Toplice, Petrovsko i Klanjec
2. puno je radnika na opasnim poslovima u Straži OKI-ju Staklo Burić ,Stuhne i dr.
3.osigurana pomoć u zakonskih 15-20 minuta
4. ima teren za slijetanje med. helikoptera za "nedaj Bože" katastrofalnih nesreća
5. svi koji drugačije odluče bit će odgovorni za eventualne ljudske žrtve i nepoštivanje zakonskih normi od 15-20 min. jer su znali ili ako nisu znali nisu izradili studiju za najpovoljniju lokaciju hitne u tom dijelu zagorja
Naravno da hitna služba treba i mora ostati u Pregradi, previše ljudskih života ovisi o pravovremenoj dostupnosti iste i uopće ne vidim razloga ni opravdanosti zašto bi se selila u Klanjec, ali....vjerujem da o svemu tome zna više naš gospodin župan, pa bi bilo i lijepo i svrsishodno ili da nam razjasni razloge ovakve odluke, ili da svojim glasom također, ako još nije, podrži volju građana ovog dijela županije!!!
Jer..."Kad stavimo glave skupa, nitko nam ništa ne može"!
| This discussion has been closed. |
Prije dosta godina živjela sam u Pregradi i radila u DZ i s obzirom da poznajem područje koje pokriva ista služba,mislim i uvjerena sam u neophodnost Hitne službe Pregrada za to područje.Onaj koji je donio odluku o ukidanju iste službe nema pojma o kojem području se radi jer vjerojatno sjedi u uredu i nikad nije prošao tim područjem.