Preseljenje rujan festa iz Zaprešića
Kontaktirajte pokretača peticije
A g. Turk ipak pripada nekom drugom miljeu, pa me malo čudi, što omogućava ili odobrava takvu vrstu masovnih derneka (ako uopće ima kakvog utjecaja na sadržaj).
Mentalni sklop čovjeka koji sluša navedeno smeće sigurno ne pripada ljudima koji su dio uljuđenog , civiliziranog, predanog radu i napretku prostora povijesno poznatog kao država Hrvatska.
Re:
1. Moj motor je uredno registriran i ne proizvodi buku nije glasniji od bilo kojeg drugog vozila, a o glazbi s tobom kad smo već na ti ne mogu jer si očito glazbeno nepismen, LP
Nismo morali ići u rat jer smo kulturno porobljeni, što u usranoj Jugi ipak nismo bili. Kultura građanskog i političkog podzemlja mora nazad u podzemlje. Kulturno nas nisu porobile ni Austrija, ni Mađarska, niti Italija. Pašaluk jeste. Iz toga proizlazi da je Oluja bila poraz. Ta je glazba indeks emocionalnog beznađa i socijalne katastrofe. Organizatore treba uhapsiti, utvrditi porijeklo imovine koja financira događaj, te adekvatno obraditi I realizirati rezultate istrage prvo u poreznom, a nakon toga i protu kriminalnom, te obavještajno sigurnosnom smislu.
.¡.
Ajde molim vas sta serete svi tu 80% vase djece slusa i ide na cajke kolko ja znam klubovi su svaki vikend puni bio to centar zga jarun ili zapresic, uzdigli se stari rockeri od 40-60 godina i pametuju fuj
Želim mirno živjeti i spavati,mislim da na to imam pravo kao građanin ove zemlje.
Mislim da je sramotno da neki ljudi,, koji su u poziciji da odlučuju,odluče i nametnu ostalima što će i kada slušati.
Re: Re:
Prilikom projekta u izgradnji west gate centra je bio predviđen bazen, koji je preformuliran u klizalište, koje je preformulirano u rolalište i na krraju nije ostalo niti to ;)
Bazen bi defininitivno trebao u Zaprešiću, POTPISUJEM!!!
JEDINO U hRVATSKOJ POSTJE NEKE I MUZIČKE USTAŠE
Mrtvi iz Domovinskog rata nam se okreću u grobu..
Sramota za hrvatski narod!
Dosta je bilo!
pozdravljaminicijativu
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
Ne podnosim turbofolk, sa sobom donosi sve ono sto budi najprimitivnije nagone u doticnim ljudima slusateljima. Takvog ekstremnog primitivizma nije bilo do prije nastanka mile nam drzavice. Mislim da s tim "rujanfestom"mozemo posramiti i centralnu Srbiju.
S druge strane, izuzetno mi je zao da se taj prostor tako slabo koristi. Zasto ne bi bilo svojevrsnih manifestacija (bez narodnjaka i zabavne i tzv. tomson (primitivci nacionalisti) glazbe, dapace da je tamo izgradjeno i kino i ne daj boze neki sportski sadrzaj, tsj soping centar i cijelo podrucje bi dobilo na vrijednosti. Velike parcele, potpuno neiskoristene, a gradjani za vecinu sporstskih aktivnosti moraju ici do grada (Zagreba). Nanovo potcrtavam, obzitom da je taj teren bogat vodom, da uopce ne mogu shvatiti da nije izgradjen bazen.