PROTIV povećanja cijene dopunskog zdravstvenog osiguranja!
Kontaktirajte pokretača peticije
Problemi duga Hrvatske nikako se ne mogu riješiti podizanjem cijena (tj. da građani vraćaju dug). To se riješava jačanjem privrede i konkretne proizvodnje.
Jednostavno je udariti po džepu najosjetljivijih i onih koji redovno podmiruju sve svoje račune. Zašto se ne udari po plaćama i privilegijama onih u Saboru i oko njega. Naročito po džepu onih koji ne dolaze na sjednice Sabora i onih koji tamo sjede bez veze, a ne rade ništa. Konkretno jedan primjer: što će Hrvatskoj Ured bivšeg predsjednika Mesića? Što on uopće radi? Koja je njegova funkcija? Očekuje li to i Kolindu?
Nadalje, u periodu neimaštine i velikog duga treba UKINUTI sve subvencije, a naročito one koju primaju fiktivni proizvođači bez firme i bez posjeda.
A gdje su im još i svi drugi troškovi. Što je s onima koji imaju djecu školarce itd. da ne nabrajam.
Možda bi bilo bolje da se ne plaća dopunsko osiguranje, nego da se uvede participacija, npr. 5 kn., da je svi plaćaju kod posjete liječniku, a dopunsko neka plaćaju oni koji žele imati "poseban status" pri dolasku liječniku.
Pozdrav, Vesna
Spadam u 13% koji imaju punu mirovinu.Neka plaćaju doprinos za zdrastveno osiguranje,prema osobnom dohotku.U HZZO-a .Mirovina mi je u pola manja od ,od prosjeka
naše Hrvatske.Po lijekove idem u,Sloveniju.PDV u Sloveniji za lijekove od 2 do 9 % za lijekove.Mislim da Domojlubna koalicija ne postoji,prema gore na pisanom prijedlogu. Rođen u Zagrebu,školovan i purger:80 mi je na vratima.gospodo domoljupci !!!!!
Zato što je preskupo i za nas umirovljenike i za nezaposlene.
SMATRAM DA OVAKVA POLITIKA NIJE SERVIS NARODA VEĆ PRIVATNIH KOMPANIJA
MISLIM DA JE NEPRAVEDNA PRIVATIZACIJA ZDRAVSTVA
NA RAČUN GRAĐANA .
Potpisala sam peticiju, jer nije u redu da sada poslije 43 godine rada ( odvajanja od plaće za mirovinsko), suprug i ja zbog ovih 40-tak kuna se moramo odreći 10 -tak litara mlijeka mjesećno !A sigurna sam da ovi bogati političari neće stati uzimati !!!!!!!!!!!! i prodavati ono što smo mi stvarali , kao da su od svojeg djeda nasljedili !!!!!!!
povečavati cijenu dopunskog osiguranja .
Ovim povečanjem se umirovljenicima u razdoblju od godine dana uzima 1068 kn -a što je gotovo iznos mjesečne mirovine .
| This discussion has been closed. |