PROTIV povećanja cijene dopunskog zdravstvenog osiguranja!
Kontaktirajte pokretača peticije
Zato što je to povečanje sramotno a sramotan je i zakon o oporezivanju umirovljenika koji primaju mirovinu iz više država gdje moraja plačati porez na hrvatsku ili inozemnu mirovinu a pretplačeni porez dobiju tek iduće godine u kolovozu iako porezna uprava ima sve naše mirovine u sustavu i trebali bi plačati porez samo na dio koji prelazi 3.800,00 kuna.Ovaj zakon je i protuustavan i nemoralan, kojim nam porezna uprava otima naš vlastiti novac i nismo u ravnopravnom položaju kao svi građani Hrvatske pa predlažem da pokrenete peticiju i za ukidanje ovog zakona.
dopunsko osiguranje.
Kao nisu povećane mirovine a niti plaće ovim povečanjem dopunskog zdravsta imat ćemo još više siromašnog stanovništva koji se neće moći liječiti.Sve više ljudi odustaju od dopunskog jer postaje nemoguće plačati , i uz to moraš u ljekarni platiti razliku za lijek.
Plaćala sam zdrastveno 34 godine. U mirovini sam koja iznosi 1550,57 kn. Bolesna sam. I ovo mi sliči na ubijanje starih i bolesnih jer si ne mogu priuštiti dopunsko, a bez dopunakog su cifre ogromne. Barem za nas "stoku sitnog zuba".
| This discussion has been closed. |
sinom invalidom, koji se natječe za radno mjesto uz pravo prednosti. Možete mislit šta rade da ga ne prime. Riječ je o školi, te je zbog invaliditeta podredio i odabir studija. Zato što nemam od čega plaćati.