UKINIMO NASILNE CRTIĆE
Kontaktirajte pokretača peticije
Gospodo pazite sto vam dijete gleda, stavite roditeljsku zastitu, skinite normalne crtice i pustite ih na dvd-u i umjesto glupih peticija pocnite se bavit svojom djecom
Kada bi postojala takva peticija to bibilo prekrasno. Nadam se da ce svijet napokon otvoriti oci
Re:
Tom&Jerry je jedan on nasilnijih crtica. Pa oni se lupaju palicama, pale se žive a djeca misle da je sve to normalno, da ništa od toga ne boli. Glupa djeca ce i dalje biti glupa gledala ona Tom&Jerry ili bilo kakve druge "nasilne" crtice
Re: Glupost!
Iako imam dvoje djece potpuno se slažem sa navodima ovog posta. Mi smo ti koji koji trebamo imati uvid u aktivnosti svoga djeteta i znati što im što i kako dozirati. I mi trebamo znati što je za njih dobro. Ne bih složila da su samo danas crtići nasilni. Prisjetimo se Tommy-ia Jerry-a, Ptice trkačice, Himana i sličnih. Prisjetimo se audio priča koje smo slušali. Primjerice u Snjeguljici Maćeha daje nalog lovcu da Snjeguljici iščupa srce. I ostali smo (kako tko) donekle normalni...
neka uzme svoj križ i neka ide za mnom." (Mt 16,24)
Ako gornji citat uspijemo približiti djeci vlastitim riječju i dijelom tako da sami znaju, između Božje ljubavi i milosrđa ali i zapovijedi te nepoćudnih sadržaja i sve veće virtualizacije nasuprot stvarnosti života, prepoznati Dobro utjelovljeno u osobi Isusa Krista i izabrati sljediti Ga postići ćemo više neko bilo kakve administrativne zabrane tako što ćemo ih osposobiti da se odgovorno nose sa životnim kušnjama.
franjo dragas
| This discussion has been closed. |