UKINIMO NASILNE CRTIĆE
Kontaktirajte pokretača peticije
Re:
nije tesko dok su mali al kad malo naraste pa ode kod prijatelja a prijatelj gleda bakugane pa drustvo prepricava i pokazuje
I strogo kontrolirati izražavanje te gramatičke i pravopisne pogreške na javnim mjestima, zaista ih nalazimo na svakom koraku, pa i opisu ove peticije. Iako u drugom planu, relevantno naglasiti!
..prvi izvor nasilja među djecom i nedoličnog ponašanja su upravo crtići...preočita stvar za koju nitko ne mari :/
Glupost!
Re: Glupost!
znase staje za dijecu a sta nije ko zeli potpisace ko nezeli nemora
Re:
Nažalost uvijek se nepismeni late ovakvog posla! Gospođa je napisala i "meil" televizijskim kućama a ne zna ni u gasiti CAPS!
Žalosno! Meni ne treba maknuti crtiće sa tv, ja ODGAJAM svoje dijete i bavim se njime!!!!
Re: Glupost!
ne slazem se s vama... dijeca kupe sve sa crtica... a sta se tice filmova vecina djece ih ne voli... ima toliko lijepih crtica i poucnih a sta se tice ovih sta se sad emitiraju na tv-u su nasilni, ruku na srce...
Re: Re: Glupost!
Slažem se, ima lijepih i poučnih crtića, moje dijete npr. voli Istraživačicu Doru, Teletabise i sl. Ali mislim da i roditelji trebaju tu utjecati na to što djeca gledaju. Kada je nešto neodgovarajuće na televiziji, prebaci program, pusti crtić na DVD-u, ugasi televiziju i odvedi dijete na svjež zrak. Izbora ima, a ova peticija ukida izbor onima koji to vole i žele gledati. Nisu sva djeca ista, kao ni roditelji. Isto tako možemo pisati peticiju da zabranimo rap glazbu jer tamo psuju. Kome ne odgovara, neka ne sluša.
Pitanje
| This discussion has been closed. |