Ukinimo rad nedjeljom i praznikom (blagdanom)
Kontaktirajte pokretača peticije
Re:
Pa da, pa onda neka i hitna i vatrogasci i policija isto uzme slobodnu nedjelju
Naravno da jesi za rad nedjeljom jer ih sam zasigurno ne radiš, vjerovatno si slobodan i nemaš obitelj a ukoliko i imaš.. žena ti je vikende kod kuće i provodi vrijeme sa vašom djecom a ne radi sve subote, nedjelje i praznike kao ja za smiješnih 40 kn. Vjeruj mi nitko ti ne može nadoknaditi propušteno vrijeme sa djecom jer prebrzo odrastaju i odrastaju nažalost sama jer im majka vječito radi da bi ih podigla na noge. Za radnu nedjelju ja dobivam slobodan dan u sredini tjedna kada su djeca u školi i opet sam sama i ne možemo si ništa isplanirati. Ali radit nedjeljom da bi ti mogao šopingirati i ispijati kavice sa svojom ženom dok se djeca bezbrižno igraju u igraonici je baš super. I naravno da ne mogu svatiti da si za rad nedjeljom, ustvari želim ti da radiš svaku jebenu nedjelju i to po 12 sati kao ja pa mi se onda javi sa svojom željom.
Kak je nekad bilo ...dučani nisu radili nedjeljom i to je bilo to....Obitelji ne žele imati djecu iz razloga jer se boje da neće dobiti otkaz kada odu na porodilji dopust...Ljudima koji žive na selu ili izvan nekog grada puno je teže nego onima koji žive u gradu...nema dovoljno veza za putovanje...tako da ako nemaš auto si siromak na kvadrat...a auto treba kupiti !...a kako ga kupiti od plače 2300 kn u dučanu?...tu treba nešto promjeniti...pojedinci se bogate a sve oko njih sirotinja...:(
bez ikakve sumnje sam da ljudi ne rade nedjeljom i blagdanom, a uostalom ovi koji bi nešto kupili bi se naučili da ništa ne radi te dane i to bi bilo lijepo da svi provodimo najljepše trenutke sa svojim najmilijima
Re: Re:
Ako ne kupis kruh u nedjelju nece ti nista biti, a ako ne primis hitnu med skrb onda hoce... ne stavljajte svaki posao u isti kos...
Na svu srecu ja sam pred 3 mjeseca nasao drugi posao i vise ne radim u centru...podrzavam peticiju i sram bilo sve vas sto usporedjujete drzavne sluzbe koje su donekle placene sate koje rade dok ljudi u centrima nisu vjerujte...i jos vise vas sram sto podcjenjujete posao trgovca kao da ste iznad njih jer dodjete lijecit svoje frustracije nedjeljom i praznikom i pogotovo prijetit nekim otkazima popraceno uvredama ako se isti malo odvazio odgovorit nakon vasih podbadanja. Znate onu novu "dao Bog da ti djeca radila u trgovackom centru".
Lp svima
| This discussion has been closed. |