Ukinimo rad nedjeljom i praznikom (blagdanom)
Kontaktirajte pokretača peticije
Potpisujem ovu peticiju iz razloga jer radim ovaj posao vec 10 godina za istu placu .ovo je posao fizicki i psihicki naporan za 2800 kn. Ne
- Svi dani su nam jednaki neznamo kad je praznik ni kada je nedjelja. Kad cujem ono PRODUZENI VIKEND dođe mi plakati.
Jer mi je potpuno uništio privatnost i oteo svako vrijeme za eventualno bavljenje stvarima i ljudima koje volim i imam u životu. Jer me pretvorio u nesretnu i zločestu osobu.
This comment has been removed by the person who wrote it.
jedino mi koji radimo u trznom centru znamo kakvo radno vrijeme imamo...naravno da sam za ukidanje rada nedjeljom kao i za to da inspekcija vise obilazi i prati rad trznih centara jer radnik nema pravo ni na sta cak ni da se zali
A dobijemo zadovoljnog trgovca
Ako ne nedjelje onda bar svaki praznik!!!
Re:
Ja sam protiv rada nedjeljom i praznicima zato sta san sam okusia tu slobodu uzivanja na te dane pa mislin da bi i drugi tribali dobiti tu istu priliku, a posto sam tek student ne bi ni ja tia jednog dana okusit taj osjecaj izrabljivanja.
Re:
pa onda samo nek trgovine ne rade nediljom. konobari, kuhari, cistacice, vozaci buseva, vlakova, osoblje na trajektu i sl nemaju obitelj?
| This discussion has been closed. |