Ukinimo rad nedjeljom i praznikom (blagdanom)
Kontaktirajte pokretača peticije
Smatram da svi možemo nabaviti i dan ranije sve za nedjelju ili blagdan.Trgovine rade do kasno navečer tako da svi koji rade mogu nabaviti sve potrebno.
Re:
Prvo treba pritisnuti gradsku upravu da centri rade skraćeno ili ne rade na praznike. U SAD-u za dan domovinske zahvalnosti nitko ne radi...
SRETNO OD SRCA
Nadam se da ce ovaj put ova peticija imat bolji odaziv i ucinak i da cemo napokon doci na svoje. Stvarno nema potreba da trgovine rade nedjeljom i praznicima ali bojim se da se to u nasoj drzavi nece nikad dogodit jer ljudi praznicima kao da podivljaju, ne znaju sta ce sa sobom ps hodaju po trgovinama, trgovine su za praznike prepune.... ja to doista ne razumijem, taj dan se moze puno ljepse i kvalitetnije provest....
Zalosno je kad nedjeljom, praznikom ili blagdanom ljudi "mlate" po trgovackim centrima jer su valjda zaboravili, valjda vise ne znaju sto bi mogli doma (ili u prirodi) svi skupa raditi i kako bi se zajedno mogli druziti i zabaviti... Ono, pricajte malo jedni s drugima ionako preko tjedna vjerovatno ne stignete previse. I onda se cudimo sto su nam djeca neodgojena i brakovi u banani (izmedju ostalog)?! Jadni smo mi koji moramo raditi nedjeljom, praznikom ili blagdanom koliko god da se to "isplati"....
Jer svaki čovjek ima pravo na neradni dan a mi ostali valjda smo toliko inteligentni, dobro odgojeni i sposobni kupiti si potrebno i u subotu.
Re:
Nadam se da svi vi nemate namjeru slobodni dan provesti na kavicama u kaficima, na trampulinima i sladoledima s djecom, nadam se da ne planirate jesti friski kruh, napuniti gorivo za auto i ne daj Boze biti bolesni pa da vam zatreba ljekarna ili lijecnik u bolnici..... Jer ne ocekujete valjda da bi netko trebao ostaviti obitelj kako bi VAS sluzio nedjeljom i praznikom.
olakšati ljudima zivot
volio bi da moja ljube moze biti samnom za vikend <3
| This discussion has been closed. |