Vukovarski apel-Naprama iz tuđe,pišimo povijest iz vlastite glave
Kontaktirajte pokretača peticije
Gost#1 Apr 11, 2015, 07:19
To me zamolila moja savjest!
Gost#2 Apr 12, 2015, 10:37
Radi zaštite hrvatskih nacinalnih interesa i
podrške napaćenim Vukovarcima da ustrju
u dokazivanju istine
podrške napaćenim Vukovarcima da ustrju
u dokazivanju istine
Gost#3 Apr 13, 2015, 08:58
Izuzetno je važno da se trajno radi na važnim pitanjima opstanka i razvoja Hrvatskoga nacionalnog bića. Jedno od takvih pitanja je svakako i odnos s manjinama, a posebice srpskom.
Gost#4 Apr 13, 2015, 16:35
Zato što se zlorabi hrvatska demokracija!
Gost#5 Apr 13, 2015, 20:50
Ne samo iz vlastite glave, nego iz dokumenata. Ovako nam Vukovar proglašavaju "srpskim" gradom, umjesto da mi jasno kažemo da je i Beograd bio hrvatski grad prije Turaka, a sve do 20-tih godina 20. st. zvao se je Biograd. Zato Biograd i danas ima dodatak "na moru", da se ne miješa s Biogradom na Dunavu. Tko ne vjeruje, neka pogleda "Srbobran" od prije 100 i više godina da se "ubedi".
Gost#6 Apr 14, 2015, 02:33
Istina o Domovinskom-obrambenom ratu i našim braniteljima, temeljima naše državnosti, mora se znati i učiti u svim školama u Republici Hrvatskoj.
Gost#7 Apr 14, 2015, 10:06
Za Domovinu uvijek spreman!
Gost#8 Apr 14, 2015, 10:40
Podpisao sam ovu peticiju zato što sam čvrsto uvjeren da Republikom Hrvatskom treba vladati hrvatski narod, a da oni koji ne prihvačaju Republiku Hrvatsku svojom državom shvate da trebaju živjeti i poštivati zakon u onoj državi koju smatraju svojom domovimoa. Hrvatska je domovina Hrvatskog naroda a Srbija je domovina Srbskog naroda. Neka svatko živi u svojoj domovini.
Phoenix from Persepolis#9 Apr 15, 2015, 12:52
rex Croatorum
ZDPPH- Znanstveno Društvo za Proučavanje Podrijetla Hrvata
Leksikon hrvatskog identiteta... Sakačev ZLATNI LANAC hrvatskog identiteta zrcali se od rijeke Sarasvati do Jadranskog Mora.
Za DOM !
WallySatafintext#11 Sep 15, 2017, 13:39
Overcome percentage different checking
| This discussion has been closed. |