Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)
Kontaktirajte pokretača peticije
Re:
Slična situacija i kod nas (Petrova) prije 6 godina, hvala Bogu dobro je ispalo, nikad nisam imala veću traumu od ove, a rodila blizanke prije toga.Nazalost u svim bolnicama ima svašta, jer su doktori previše bahati i umišljeni. Nedaj Bože više nikome takvih trauma.
Zato sto sam i ja imala slucaj u Vinkovackoj bolnici prije 3 mjeseca vezano uz ginekoloski odjel pa sam zavrsila u Osjeckoj bolnici za krivom dijagnozom od strane Vk bolnice!!! Rekli u Vk bolnici da je spontani..na kraju nakon 3 tjedna bolova sam hitno primljena u Os bolnicu sa vanmaternicnom trudnocom i zavrsila sam na laparaskopskoj operaciji i ostala bez lijevog jajovoda sto se moglo rijesiti tabletama da se ranije otkrilo odnosno da je u Vk bolnici postavljena prava dijagnoza!!! A da ne pricam sto bi se dogodilo da nisam otisla privatno i platila da vidim zasto me sve boli nakon njihove Vk dijagnoze spontanog..
Ono što me najviše nervira u cijeloj priči je bahato, prostačko i bezobrazno ponašanje doktora prema pacijentici i primalji. Taman da je na kraju sve prošlo u najboljem redu, takvo ponašanje nije primjereno i zaslužuje oštre disciplinske mjere. Imam liječnike u užoj i široj obitelji, čuo sam razne priče od njih ali i ostalih ljudi i žalosno je da ovaj doktor nije jedini, ima ih još ovakvih koji misle da su direktori svemira zato što su završili medicinu. To ne znači da ih sve treba strpati u isti koš jer ih ima i izuzetnih i požrtvovnih, koji jako vole svoj posao i sretni su kad nekomu spase ili uljepšaju život. Ali krajnje je vrijeme da se ovakvim kretenima stane na kraj!
Nadam se da ce monstruma suspendirati zauvijek!!
Dotični je primjer mizoginije najgore vrste i treba ga suspendirati kako bi se zaštitile druge žene i u ime svih koje je povrijedio, uvrijedio, omalovažio, priuštio bol, muku, sramotu, uskratio im medicinsku skrb i na kraju priuštio najveću osobnu tragediju. Zloupotrebljavao je položaj, iživljavao se verbalno i fizički nad ženama u njihovom najosjetljivijem periodu u životu.
Psihopatologija dotičnoga nažalost nije izoliran slučaj. (Pod)svjesna mržnja prema ženama ozbiljan je problem, koji je u svakoj pori društvenog i privatnog života. Treba ga osvijestiti i iskorijeniti i ne tolerirati ni u najblažim oblicima, jer nisu benigni. Žene, solidarizirajmo se, a zajedno sa osvještenim muškarcima, borimo protiv najveće patologije našega, još uvijek patrijarhalnog društva.
A ovaj doticni "doktor" SRAMOTA! Takve rijeci upucene jednoj zeni koja se raduje dolasku svoga djeteta, koja zeli skratiti svaku minutu cekanja da ga napokon zagrli, poljubi, a oni joj to onemogucavaju. Pa ima li netko normalan u ovoj drzavi? Strasno! Okruzena sestrama, koje vjerovatno jedva cekaju doci kuci i vidjeti svoju djecu, a s druge strane ispred njih zena koja se bori sama sa sobom, koja se takoder boji, a nitko ne pomaze.
"Krava", profesionalnost je kao sto se da primjetiti na prvom mjestu, iako nije u pitanju ni profesionalnost koliko ljudskost. Strasno! Pistolj, jedan metak i ravno u celo!
| This discussion has been closed. |