Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)
Kontaktirajte pokretača peticije
Ovu sam peticiju potpisala jer je moja prijateljica prije 10 godina prozivjela slicnu situacije na porodu ,a i moja susjeda je dospjela kod njega iisto je bio jako prost .Njen muz je trazio drugog doktora i nihe dao ovom da ju porodi.
U svakom slucaju ne vjerujem koji je to strah od autoriteta da nitko od osoblja nije pomogao jadnoj zeni ! Nadamvse da ta osoba trenutno ne radi
Strašno je to... Majka sam... Suosjećam sa gospođom. Želim da sve žene imaju samo pozitivna iskustva sa poroda. Meni je porod bio nesto najljepse u zivotu. Rodila sam dvije djevojcice, blizanke, prirodnim putem. Najveci dar je donijeti dijete na svijet. I onda ti netko to uzme... Taj netko ne zasluzuje se baviti tako plemenitim zanimanjem. Oduzeti mu licencu zauvijek!
Niksa
Grozota
Izgubila sam i sama dijete i znam kroz koje patnje majka prolazi i prolazit će cjeli život.A naročito kad se izgubi beba zbog doktorove bahatosti i nebrige kao što je slučaj kod gospođe.Želim joj svu sreću i da bude jaka.
Sram te bilo ,gade jedan ....
Dobit ćeš i ti svoju porciju kad tad ....
Kolaka treba strpat u zatvor jer je to ubojstvo djeteta
smjena kolaka
Takve treba maknut iz bolnice.Ovo je sramota, majci i zeni nitko i nista na svijetu, nece zamjeniti njezino dijete:(... Veliko zaljenje za ovu tragediju. A doricni bi trebao odgovarati i to oduzimanjem licence , zabranom rada u struci , te pritvor od barem 10 god.
| This discussion has been closed. |