Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)
Kontaktirajte pokretača peticije
Zgrozena sam... ja sam rodila 2008 u Vinkovcim prekrasnu curicu moju... i nemogu se zaliti sve je proslo super... ali ovo... nije me iznenadilo toliko jer nema nitko pohvale za njega ali ovo je previse... zao mi moje Matee ali dragi Bog je uz nju i njen andjeo mali... i njezinu obitelj ... imate veliku moju podrsku za smaknuce ovog... nema imena za njega i takve "prijatelja djece" ..Matea drzi se ♡
Svaka rjec je suvisna!
....samo znam da jednog dana, kada cu imati priliku roditi , to nece biti u Hrvatskoj.
Ružno ga je uspoređivati s mesarima, mesari su osobe koje s tim zanimanjem prehranjuju obitelji i zasigurno su humaniji prema životinjama od ovog nečovjeka. I na žalost vjv neće odgovarat za svoj postupak, samo će ga na neki period maknuti iz javnosti dok se "bura ne stiša", obitelji iskreno saučešće i snage za dugogodišnju borbu s Hr pravosuđem.
Da se tako sta neponovi ,nikada nikome
Prvenstveno zbog podrske mladoj obitelji koja je dozivjela traumu nezamislivo veliku
| This discussion has been closed. |
Uzasno sam dirnuta ovim i mnogim drugim slicnim dogadjajima, jer sam i sama prosla sa prvim djeretom jednu kalvariju i sad sam trenutno u 37 tjednu trudnoce i kad se desi taj trenutak da idem roditi samo pomislim.....Boze pomozi mi!!!!!!!