Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)
Kontaktirajte pokretača peticije
Jako mi je žao zbog svega što se dogodilo ovoj majci! Ali ljudi nismo mi ovdje da sudimo, samo je jedan Sudac, nemojte imati na duši to da Vi budte krive za nečiji otkaz. Neka dragi Bog blagoslovi liječnika i pobrine se za njega, neka dragi Bog blagoslovi roditelje i neka utjehu pronađu u Isusu, samo On im može pomoći. Za Ivana se pomolite svi da ga Isus primi u svoje naručje i primi u Kraljevstvo Božje, bilo bi dobro i krstiti dijete u Duhu. To je ono najbolje što možete učiniti! Božji blagoslov na sve Vas!
Iz razloga da se to vise nikada,nikome ne desi,iz razloga jer sam i sama majka i to desetero djece,i vidim da sam na svojim porodima koji su protekli u najboljem redu zaista imala srece,ali ovakve manijake koji sebe nazivaju doktorima a u sebi nemaju ni zrno ljudskosti,treba pod hitno maknuti iz rada o na,tamo gdje bi novi zivot trebao doći na svijet u humanim,toplim uvjetima.
U Njemackoj sam rodila drugo dijete i to je neusporedivo. Od prve sekunde pa do izlaska iz rodilista bila sam tretirana kao kraljica s puno postovanja, ljubaznosti, a uvjeti usporedivi s hotelom s 5 zvjezdica.
Sramota je da su zene tako tretirane po nasim rodilistima i na kraju se jos i zlo dogodi kao ovo.
| This discussion has been closed. |