Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)
Kontaktirajte pokretača peticije
u vecini pacijentica.Mene je ostavio samu u radaoni i otisao spavat a kad sam osjetila u 4:10 ujutro da beba ide iz mene od mog silnog tiskanja,pocela sam vikat i dotrcali su uz komentar dr.Kolaka:STA SE DEREŠ TOLIKO ,NISI SE DERALA KAD SI SE J..... (e da sam mogla samo da ga sa nečim pogodim.Idijot,treba mu uzet licencu doktora i neka kopa njive smeće jedno.Fuj.
zatvor dozivotni nista drugo nije zasluziio
Jer sam i sama bila zrtva njegovog histericnog i odvratnog ponasanja
Re:
Bila tri puta u Vk, radaoni.... Prosla pakao sa svakim djetetom drugacije, ali pakao... Roditi djete sa 4860,,,53 dug.... PRIRODNIM PUTEM... OTKUCAJI DJETETOVOG SRCA SKORO NIKAKVI.... Vikajuci i vristajuci da netko pride k meni i da mi pomogne, uz vrijedanja i omalovažavanja od strane dr, par njegovih skokova na moj stomak i rijesio je problem..... Bar je tako rekao dragi doticni doktor monstrum... Zato potpis peticije.. Ako smo pravna država, onda imamo i neka prava, a nase je pravo da se radujemo malom andelu kojeg nosimo ispod srca devet mjeseci!!!!! Nece nas monstrumi mrcvariti zato sto im se neda raditi ili zato sto kuci imaju problema....
| This discussion has been closed. |